| creata02 a întrebat:

imi place de un baiat de la mine din clasa.M-a placut si el cand eram mai mici, dar acum nu stiu daca ma mai place.De obicei se poarta dragut cu mine, dar mai are si unele scpapari.Cum sa-l fac sa ma placa din nou sau macar sa-l atrag? dau Fundawinking

Răspuns Câştigător
| aaadddyyy a răspuns:

Atunci face asa pentru ca a vazut ca il placi iar baietii sunt VANATORI cred ca va trebui sa te gandesti putin mai mult la tine si sa il ignori o perioada o sa vada ca el nu mai e important pentru tine si te va cauta cati ani aismug

3 răspunsuri:
| aaadddyyy a răspuns:

Pai ar trebui sa ii dai niste semne ca il placi ceva si daca nu intelege invita-l la un suc big grin big grin si atunci ii spui direct dar ai grija sa nu pari disperata si arata-i ca mai ai si alte posibilitati (in legatura cu baietii) arata-i cat de speciala esti tu love struck

| creata02 explică (pentru aaadddyyy):

Pai i-am spus ca-mi place de el.thinking Dar cu mine nu se poarta la fel ca si cu celelalte fete.Pe ele le ia in brate si etc.Cu mine vorbeste si doar atat.M-a mai intrebat o data sau de doua ori daca ies afara, in rest nimic specialthinking De-asta am nevoie de sfatul tau, deoarece tu esti mai mare ca mine si ai mai multa experientawinking

| creata02 explică (pentru aaadddyyy):

Am doar 13 ani si sunt in clasa a 7-ablushing. Stiu ca sunt cam mica pentru chestiile astea, dar nu pot face nimicthinking Oricum iti multumesc mult pentru raspunsul tau>big grin

| aaadddyyy a răspuns (pentru creata02):

Atunci face asa pentru ca a vazut ca il placi iar baietii sunt VANATORI cred ca va trebui sa te gandesti putin mai mult la tine si sa il ignori o perioada o sa vada ca el nu mai e important pentru tine si te va cauta cati ani aismug