| EmoGfan a întrebat:

TPU imi place de un baiat de la scoala de care imi place si nu stiu cum sa ii spun. Ma ajutati, va rog?

7 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Te sfatuiesc sa incerci sa devii putin mai tupeista sau mai curajoasa si in primul rand sa deveniti prieteni.Doar pe urma, insa numai dupa ce ti-ai da seama daca si el are sentimente de artractie fata de tine ai putea intr-un moment bine ales sa-i spui in mod direct cuvintele magice; imi place de tine si as vrea sa stiu daca acest sentiment este reciproc. Procedand astfel pur si simplu l-ai obliga sa-ti dea un raspuns direct fara echivoc. Nu este considerat deloc deplasat ca fata sa fie cea care ia initiativa. Mult succes

| Gajiu69xxx a răspuns:

Un sex oral si iti garantez ca il vei avea.

| mladi a răspuns:

In viata treaba sta simplu, ca ii spui tu sau el e aproape tot una, daca ii place bine daca nu asta e, deja pierzi ca nu ii spui, spune-i ca il placi si ca vrei sa stii daca e reciproc simplu daca e ai castigat, daca nu e de asemenea ai castigat ca nu pierzi vremea. Si eu am fost cu o fata care a facut primul pas, 3 ani, apoi m-a lasat laughing in fine dai bataie

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Stai mai mult pe langa el. Vezi cum reactioneaza. Incearca mai mult contact fizic cu el, apoi vezi daca el se uita la tine. Daca simti tu ca te-ar placea. Daca observi asta, atunci poti sa ii spui ca iti cam place de el. Eventual ai putea sa vorbesti cu el prin mesaje.

| justadream94 a răspuns:

Fa-ti curat si fii mai apropiata de el..roaga-l sa te ajute cu diverse lucruri. O sa il faci sa te placa.

Si petrecand timp impreuna posibil sa iasa bine.

| Oana92 a răspuns:

Iti place de un baiat de care iti place...Inceputul e promitator!

| Krixxus a răspuns:

Intra in discutie cu el, incearca sa i te bagi pe sub piele...Sa-l castigi
Aflii astfel si daca e reciproc