| AndreeaaaaSweetBabe29 a întrebat:

Imi place de un baiat de la scoala. dupa cum am auzit, baietii trebuie sa faca primul pas asa ca am asteptat sa-l faca el primul pas. Ieri mi-a dat add pe facebook desi nu ne prea cunoastem numa din vedere si ne stim numele. nu am iesit niciodata. nu mi-a dat like la nimic nu a comentat la nicio poza, nimic. oare ii place de mine sau vrea sa fim prieteni? va rog ajutati-ma.

9 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Nu vrea sa para disperat de aia nu a inceput sa dea like si com.el a facut un pas fa tuh urm si dai happy

| consiliera a răspuns:

Nu te mai stresa atata.Nu te arata disperata sa nu ii creasca inima.Nu e o regula ca baiatul sa faca primul pas.Lasa ca lucrurile sa vina de la sine.

| gaby37 a răspuns:

De ce trebuie sa faca baieti primul pas? eu am avut o prietena si ia a venit la mine si m-a sarutat primadata acum ne-am despartit smug) (mi-e dor de ea)

| cypryan_3322 a răspuns:

Sigur ii place de tine dar este timid happy.Si nu neaparat baieti trebuie sa faca primul pas.Bafta

| tpu2011_1353 a răspuns:

Daca astepti poate ramai cu buza umflata, poate veni alta fata mai tupeista pot sa zic care-l sa-l vrajasca."Sari" tu pe el.nu fii timida, lasa-i like-uri si comentari si vezi cum reactioneaza.Mult noroc.

| BBAlyss a răspuns:

Si eu sunt in aceeasi situatie. Daca va cunoasteti numai din vedere, mi se pare normal ca nu ti-a lasat niciun com sau like.Lasa-i tu un comentariu la o fotografie,si de acolo o sa inceapa o discutie.
Si mie imi place de un baiat,si el nu ma cunoaste,suntem prieteni pe fb,de ziua lui i-am scris la multi ani,si atunci s-a bagat el in seama cu mine,si am inceput sa vb,mi-a cerut id-ul.
Fa tu primul pas,fii spontana,nu astepta sa dea el un semn, pentru ca s-ar putea sa astepti mult, si apoi vei regreta.

| Kerinna a răspuns:

Nu e o regula asta cu " baietii fac primul pas ". Daca esti sigura ca vrei sa fi cu el, te poti duce la el si ii poti pune cum sta treaba. De multe ori sinceritatea chiar te ajuta. Acum depinde si de el, cum gandestestraight face. Si daca el nu face nimic, ai putea sa ii dau tu like.uri, nu afecteaza cu nimic. Poate pana acum nu te-a observat atat de bine, iar cu like. urile te poate observa. Bafta! ^^

| Bianca_9857 a răspuns:

Pai, ar trebui sa ntri in vorba tu cu el, cerei id-ul, nu iti da in cap, din ce spui tu sincer, nu reiese niic, nu ai cum sa iti dai seama daca te place daca nici nu ai vorbit cu el, cerei id-ul vorbiti, si ai sa-ti dai seama cu timpul, dar sa nu ii spui ca il placi pentru ca dupa aceea isi ia lumea in cap, lasa-l pe el sa zica sau sa dea de inteles primul.

Sper ca te-am ajutat kiss.
Pa, pa.

| rose_1151 a răspuns:

De ce nu deschizi u un subiect de discutie? daca el nu spune nimic.incearca sa faci u primul pas poate ca nu vei regreta.si chestia cu baiatul trebuie sa fac primul pas e o prostie laughing