E un badaran! Nu trebuie sa faci nimic ca sa iti vorbeasca frumos, ca de, porcului n-ai ce-i face! E clar ca nu te merita.adica mno,de ce iti vorbeste urat de fata cu prietenii lui,sa para smecher?! Lasa-l naibii de baiat,ca nu e de tine! Mai mergi si tu in parc cu o prietena ceva,si vorbeste doar cu ea,ignora-l total pe el. Daca te va baga in seama bine, daca nu, stai linistita! Exista si baieti mai buni! Take care!:*
Cand iti mai zice asa, rasplateste`l si tu cu aceeasi moneda si zi`i inainte sa vina prietenii tai nu te purtai asa, radeam si acu` te dai mare in fata lor, praf esti tu ca faci asa. Si pleaca si lasa`l ca pe un adevarat prost acolo.
Daca se poarta urat cu tine cand apar prietenii lui, inseamna ca nu te merita. ii e rusine cu tine. EU zic ca il lasi in pace si sa iti cauti alt prieten mai serios.
Ii spui frumos ca te deranjeaza imi dai msj cu ce ti-a zis si iti zic eu daca are rost sau nu sa te consumi pentru el
In Locul tau eu asa baiat nici nu as lua in seama.Am iubit si eu un baiat 2 ani fara sa ii spun,dar eram simpli prieteni si vorbea cu mine normal oriunde am fi si cu cine am fi, si mi-am luat inima in dinti si i-am spus ca il plac.Dar sincer eu cred ca el e un smecheras, si o sa te faca sa suferi.Imi pare rau