| LALAllalalalalallalalalal a întrebat:

Buna TPU.Imi place de un baiat din clasa mea, dar el nici nu ma baga in seama. ce pot sa fac sa ma bage in seama.macar sa ma salute.mai este o fata in clasa mea, pe ea o plac toti baietii pentru ca umbla la scoala cu bluze decoltate si stralucitoare. exista posibilitatea sa o placa pe ea. el e foarte inchis in el.nu cred ca baga vreo fata in seama...
ce sa fac sa ies in evidenta?

Răspuns Câştigător
| ExtremaZilei2 a răspuns:

In primul rand trebuie sa ii lasi pe baieti sa umble dupa tine dar si eu fac la fel uite cateva sfaturi :
1) Zmbeste, zambeste, zambeste! Tipul de care iti place nu-ti cunoaste sentimentele.
2)Nu exagera atunci cand te aranjezi.
3) Nu te comporta altfel decat simti. E foarte important sa te cunoasca asa cum esti tu. Nu incerca sa fi prietena pe care crezi tu ca si-o doreste...
4) Cunoaste-l cu adevarat! E momentul sa-l intrebi despre lucrurile importante din viata lui, ca-i place sa manance, ce animale de casa ii plac. Informeaza- te despre echipa lui de fotbal si vorbeste cu el despre acest lucru.
5)Daca il placi cu adevarat arata-i ca iti plac si hobby-urile lui.
6) Nu uita insa ca tu esti vedeta si lasa-l sa te cucereasca.
* Sper sa iti fi fost de folos. big grin : D

5 răspunsuri:
| BlancaFantasma a răspuns:

Din moment ce colega ta vine imbracata la scoala ca la club, nu ma mir ca se uita toti dupa ea. dar stii care`i faza? baietii care se uita si se dau la ea sunt neseriosi. daca baiatul de care`ti place ar fi baiat cuminte si-ar vedea de treaba lui si ar stii ca ea nu e fata cu care sa ai o relatie stabila.deci..daca "moare" dupa ea e clar ca nu merita! tu ramai asa cum esti si tine minteL:nu trebuie sa te tii tu dupa el! ok nu te place asta e, ramaneti colegi, te porti cu el ca si pana acum si gata. e cel mai bine asa.vei gasi un baiat care sa se uite la tine, care 3esti o fata cuminte si nu la toate pitipoancelehappy

| LALAllalalalalallalalalal explică (pentru BlancaFantasma):

Multumesc! pentru mine si raspunsul tau este unul castigator.

| DouaPuncteD a răspuns:

Bună. Ştiu cum e sentimentul. Ţie-ţi place de el. Lui nu. Eu zic să fii tu însuţi. Nu te schimba pentru un băiat doar pentru că de la un timp îţi place de el. Şi sa fiu sincera cu tine nu cred că pe fata aia o place doar pentru că umblă cu bluze decoltate. Consider că exagerezi putin. De ce nu poţi să te duci pur si simplu la el şi să îi spun că îţi place de el şi că ai vrea să vorbiţi mai mult...

| Bibishorrrr a răspuns:

Raspunsul nu e sa iesi in evidenta. Pur si simplu du-te si vorbeste cu el.Intreaba.l de una, de alta si uite asa aveti o conversatie.Nu te astepta la minuni din prima zi.Ushor usor o sa va cunoasteti mai bine.Propune.i o iesire prin parc, la un suc, o plimbare si distreazate cu el.SI poate...smugcine stie:* fundita!?happy

| NuamnumesuntANM a răspuns:

Te dai la el de obicei baietii care fac asta sunt mai timizi dar odata ce incepi sa te dai la el adica sa il saruti pe obraz sa il iei in brate o sa se vindecelaughing