Eu chiar cred ca te place! Se vede dupa cum se comporta. Si in legatura cu amica ta din clasa; orice baiat mai are si cate o mica scapare si il mai ia valul cateodata.Stai calma
Cate o mica scapare...Dar scaparea aia mica nu cred ca inseamna sa se uite la decolteul tuturor fetelor care trec pe langa el. Eu daca nu am sani ma priveste in ochi, si eu am mari probleme cu asta, oricine ma priveste in ochi imi vine sa fug si sa plang. Pentru toti elevii vacanta de o saptamana a fost super-scurta, nu? Pentru mine chiar si o zi in care nu il vad e grea :[. Am zis ca pe amandoi ne pasioneaza aceleasi tipuri de jocuri, el isi face o gramada de relatii pe internet sau in jocuri, fara sa stie precis daca chiar comunica cu o fata. :]]
Am o veste buna pentru tine
Voi doi aveti mai multe lucruri in comun decat ai crede tu.
Si da, te place, este limpede acest lucru.
Un mic sfat daca imi permiti sa-ti dau.
Nu fii negativista! daca iti place de cineva sau in general doresti ceva, nu iti autosugera ca "nu ne potrivim" etc. ci dimpotriva, fii sigura pe tine dar cu limita, fii tu insuti si te poti manifesta si tu cu bun simt in fata lui, adica sa-i zambesti, sa-l ajuti, sa discutati, sa va jucati, esenta este sa aveti mereu ceva de impartit, astfel se va simti bine in prezenta ta si o sa atragi fara sa iti dai seama.
Apropo, fiecare baiat, barbat se uita la "ciudatenii" cum e colega voastra cu sani imensi, nu e nimic rau sau anormal in asta, dar nu inseamna ca si ii place ce vede.
Tu sa te concentrezi la calitatile tale pe care le ai, sa fii placuta, vesela, buna si restul deja merge de la sine!
Succes
Ok, ma voi stradui, mai ales la faza cu "placuta, vesela si restul" :]]. O vreme m-am confruntat cu depresia si chiar si acum e cam greu sa gandesc pozitiv, dar voi incerca :* Ea ii da mereu semne ca il place, il pune sa se dezbrace sa ii vada muschii si prostii de genul. Acu doua saptamani s-a tuns prea scurt, de atunci ea se comporta ca si cum el nu ar exista. Recunosc si eu, nu ii sta bine deloc, insa nu stiu de ce ma simt asa, habar nu am ce ma atrage atat la el, insa nu pun deloc accent pe aspectul fizic. Stau si ma gandesc CE e acel CEVA. Mersi de incurajare, nu pot da doua fundite :*.
Lasa funda, iti scriu din placere.
Nu uita ca in general atat baietilor cat si noua fetelor ne plac cei care sunt veseli, zambareti, dar nu exagerat, ne place cand cineva ne face sa radem, sa ne simtim bine in prezenta ei/lui, iar tu fiindca esti si inteligenta ( asta este asul tau din maneca ) poti aproape orice intoarce in avantajul tau.
Poti fi stilata, rafinata, alege haine cu sic, obsearva ce ii place lui sa vada pe tine si o prezenta placuta, feminina nu are cum sa piarda.
Deci nu uita, cu toate ca vrem sa fim iubiti pentru calitatile noastre spirituale bla bla, ne-am supara enorm daca nu am fi apreciati si fizic, ca doar baietii iubesc prima oara cu ochii.
Ahhhhh sunt sutiene push up, poti folosi mici trucuri pana cand natura isi va face treaba.
Ma poate ajuta si pe mine cineva? Va rig? Daca se poate pe Wgatsapp si daca se poate mai mult fete oentry ca banuiesc ca ele sunt cele mai in masura sa raspunda! Va rog! Am mare nevki! Sunt intr-o mare incurcatura cu o fata! si nu stiu ce sa mai cred! Asa daca imi raspunde o fata ma va ajuta mai mult! Pentry ca ma gandesc ca ele sjnt fete si stiu cam ce inseamna lucrul x factu de x si lucrul y facut tot de x! 0733857209! Va astept
Hai sa-ti spun ceva ce nu cred ca stiai: un baiat care place CU ADEVARAT o fata nu se va uita niciodata in decolteul unei fete, chiar daca e foarte evident.cel mult va cauta sa nu fii atenta ca sa priveasca dar si atunci o sa fie cam stresat. daca sunteti apropiati, iti vorbeste frumos si iti da semne atunci DA te place.inca ceva:dupa mine, nu exista prietenie adevarata intre un baiat si o fata decat in cateva exceptii:
a)sunt rude(verisori)
b)se cunosc de mici copii, dinainte sa stie raspunsul la intrebarea "oare cum poti sa placi o fata/baiat? ce poti vedea la asa ceva?"si astfel psihologic se considera FRATI intre ei.
c)fata sa fie impreuna cu un baiat si sa fie amica cu cel mai bun prieten al lui (SAU INVERS)
si in legatura cu faptul ca se uita dupa altele:imi pare rau sa-ti spun dar aproape toti baietii sunt asa.asta nu inseamna ca nu te place.e ca si cum ai merge pe strada si ai vedea un magazin cu haine scumpe, te uiti la ele, iti plac dar nu le vrei pentru ca sunt foarte scumpe.
bafta