Lasa totul sa decurga asa cum e normal. Poate daca i vei spune te vei simti stangenitor auzind ca el nu te place. Daca tine cu adevarat la tine o sa faca primul pas.
fundita?
Pai ii spui daca vrei sa mergeti la un suc si l intrebi atunci sau il tragi intr un colt la scoala si l intrebi sau mai intai poti pune o prietena dea ta sa l intrebe daca te place ca sa fii sigura.multa bafta!
Cam nu ar trebui sa-l intrebi tu pe el,dar totusi daca esti tu sigura ca el te place,dar sigura-sigura,incepii sa intri in discutie cu el`, stii si incepi sa duci convorbirea pe latura cu placutu`, il intrebii asa subltil daca are prietena` si chestii si apoi il intrebii daca ii place de tine`:*
Pai primul lucru este.sa nu`ti fie rusine apoi te duci si il intrebi daca te place.
Succes!
Buna Kelly,
Cred ca ar fi bine sa-i spui ceea ce crezi.Acum nu ai zis daca el stie ca il placi... Insa daca inca nu a aflat, ii poti zice ca din comportamentul lui reiese ca i-ar placea de tine, si ca tu simti acelasi lucru pentru el (: Asa cred ca ii va fi mult mai simplu sa recunoasca daca te place... Insa daca zice ca nu simte nimic pentru tine il poti intreba de ce se comporta asa cu tine (:
Si mai cred ca ar fi bine sa-l intrebi scurt si la obiect (: Pana la urma n-ai nimic de pierdut. Din contra, poate vei avea de castigat (:
Nu-ti fie teama ca vei primi un raspuns negativ (: Iar daca acesta va exista, nu-ti pierde speranta (:
Ai grija de tine!:*
miry2013 întreabă:
ralucuta întreabă:
adriana_5421 întreabă: