Scumpa! Poate ca el vrea sa te protejeze. Am trecut prin ce treci tu! Si eu am reactionat la fel nestiind ca el vrea sa ma protejeze. Trebuie sa ai rabdare si sa ii fii aproape in cele mai grele situati! Sa nu il lasii balta chiar daca el vrea asta! O sa vezi, ca mai tarziu iti va spune ca a facut asta doar sa te protejeze. El incearca sa te departeze de el, pentru a nu avea si tu probeme si pentru a nu suferi dupa el! Succesc! Te pup! Funda?
Ca tine cred ca a avut o gramada si la toate le-a facut la fel. Deci, cauta-ti altul care sa nu fie golan si smecher.
AHAHAHAHHA.Epic fail.
Ajuti un golan? Esti victima clara.Dar o sa realizezi asta cat ai putut sa fi de fraiera la tot ce ai facut.
Sincer,nu stiu ca prieten e ff de incredere si de treaba si se tine mereu de cuvant in fata tuturor chiar si in fata mea.
Ei, te place pe dracu' lasa ideeile pompoase, ca daca e vreun baiat de cartier te mai si lasă cu buza umflată.
Pune-ti putin creierul ala al tau in functiune...Două zile mai târziu vezi mitocanul mergând la braţ cu ultima piţipoancă apărută pe piaţă! (era la oferta aşa ca faţa lasă de dorit.)
Îi vezi…le zâmbeşti …si înghiţi in sec! (Acesta este tristul moment cănd realizezi că ai cam plâns degeaba pentru un baiat ca oricare altul.)
Tristă viaţă de adoleşcent!
Te sfatuiesc să te apuci de ceva ce el nu are şi sa te bucuri din plin de acel ceva.(O carte)
Aiurea ca toate fetele sunt atrase de ultimii smecheri, mari baieti care ei fac legea in oras :O. Parerea mea, fara suparare, este ca tu esti de fapt o victima a lui, e in regula sa ai sentimente pentru el, dar nu e in regula ca ti-a dat teapa... ca doar s-a folosit de tine ceea ce e CLAR! Nu e bine ce ai facut, te-ai vandut pe tine insuti pentru un smecher, nu te inteleg...
Sfat: Scapa de el cat mai repede.
Nu va fi mai ok. Se va gandi la tine doar cand va avea nevoie de sex si nu mai gaseste fraiera. Ti-am mai zis, probabil nu esti prima victima a lui.
Am sa-l si uit. acum trebuie sa fac cumva sa imi dea cat mai repede banii inapoi pe care i-am dat.
Sa ai grija..ca s-ar putea sa-ti plateasca in natura... Banii ca banii... dar virginitatea o mai recuperezi? O sa gaseasca tot felul de scuze penibile ca sa nu-ti mai dea banii. si o sa amane pana o sa uiti.
El tine mult la respectul pe care il ofera pritenii lui. Persoanele alea sunt si prietenii mei. Se va ajunge ca o barfa ca nu mi-a dat banii si va ramane fara increderea prietenilor si respect.
Nu stiu ce sa zic azi i-am trimis un mesaj in care i-am zis sa ma lase in pace... Dimineata la cafea unde iesim toti prietenii la prima ora era si el acolo nici nu l`am salutat el s`a bagat in seama cu mine..Nu am idee sincer pe moment vreau sa ii demonstrez ca nu imi intra in suflet tot ce zice el si toata indiferenta de care am parte...
Pot zice ca cu prietenii si cu toata lumea e un tip foarte de treaba, adica nu am mai intalnit o persoana de incredere si de treaba cum e el. Stie ce sa zica si cand sa zica, stie sa faca in asa fel incat sa fie tot ok. Si sincer nu are el timp de o gagica. Amicii lui stiu ce simt pentru el si ar fi o rusine sa iasa urat treaba asta indiferent de cum ar fi.
Bananacantareata87 întreabă: