| Criss003 a întrebat:

imi place de un baiat. mi. a placut mult de tot acum 2 ani dar nici nu ma lua in seama dar acum mi'au zis toti ca m-am facut foarte frumoasa si acum dupa comportamentul lui reiese ca ma place. adica ma cicaleste rade glumeste ma ia in brate ma gadila ma ciupeste etc. dar e putin timid. si ii place de mine de vara asta. mie nu imi placea dar a inceput sa imi placa din nou. ma priveste intr-un mod diferit fata de celelate fete. unde sunt eu adica la varul meu e si el, sunt cei mai buni prieteni si il vad mereu. cum sa ii zic ca si mie imi place de el? pe mess, la tel fata. n fata? sau sa il fac pe el sa imi zica primul? dau funda:X si votbig grin

Răspuns Câştigător
| emabrumareanu29 a răspuns:

Ai mare grija sa nu confunzi prietenia cu dragostea,poate te priveste doar ca pe o prietena sau poate vrea ceva mai mult de la tine. daca ai spus ca se uita in alt fel decat le priveste pe celelalte, ii esti draga, te place.asteapta sa faca el primul pas dar dai de inteles ca-l placi si tu.nu-l trata cu indiferenta!

| Criss003 explică (pentru emabrumareanu29):

Nu confund. mi-a zis un baiat care e din gasca noastra cand jucau fotbal ca vrea sa stea cu mine.winking

5 răspunsuri:
| Criss003 explică:

Va multumesc tuturor pentru raspunsurile voastrebig grin

| ewygirl a răspuns:

Prima data pe messenger.iar dupa aceea sa aveti si o discutia fata'n fata

| Mihai543215 a răspuns:

Daca si el te place nu vad care e problema. Va intalniti in oras va plimbati putin si ii spui ca si tie iti place de el, si dupa ar cam trebui sa te intrebe daca vreti sa fiti impreuna... Crezi ca te mananca? N-ai nimic de pierdut daca sunteti asa buni prt.

| MireeeLa a răspuns:

Daca tot varul tau e cel mai bun prieten cu tipul de care iti place il pui pe varatu da il intrebe cum ar veni sa fie curierul tau.Si daca afli ca te place te dai si tu mai cocheta si ii respunzi la avansuri adica il iei si tu in brate il mai pupi sin cand in cand ma vb cu el etc. si crede-ma ca o sa te placa si mai mult. sper ca ti-am fost de folos.