| iza4ever a întrebat:

Imi place de un baiat. Pana prin octombrie stau la verisoara mea si el sta fix in curtea de langa. Problema e ca el nici macar nu ma cunoaste. Si intr-o zi mai exact ieri, eu iesem pe poarta si el cobora din masina, si m-am uitat fix in ochii lui inainte sa coboare si am simtit ca mor pentru ca simteam cum imi ard obrajii.si m-am intors repede ca sa nu ma vada, dar fix in acel moment o prietena m-a facut sa rad si m-am dus pana la ea razand. Si mi-a zis ca in timp ce veneam spre ea el radea si radea pentru ca m-am uitat la el si dupa am inceput sa rad. Faza e ca fetei acesteia i-a placut de baiatul care imi place mie acum si sincer as vorbi cu ea ca sa faca ceva intamplator si sa imi faca cunostinta cu el.chiar daca deja stiu cateva chestii despre el. Dar fetei asteia i-a placut de el acum 2 ani si de atunci el numai vorbeste cu ea pentru ca si-a dat seama ca ii facea poze pe ascuns. Si acum ma calca pe nervi ca cica vai ca ea o cunoaste pe sor'sa si ca vorbeste cu ea si ca ii spune buna lui sorsa si lui taicasu si maicasa si etc. Si ma calca pe nervi ce puii mei vrea sa fac sa sar in mijlocu strazi si sa spun hei bunaaa sora lui X buna tatal lui X si etc. Ma rog intrebarea este cum as putea sa ma imprietenesc cu el, dar fara ajutorul acelei fete pentru ca nu ma poate ajuta.mai ales ca intr. o zi cand am iesit afara mi-a spus: Hai ma lasi ca tu il placi pentru ca are bani. Si m-am enervat si i-am spus: auzi sti ceva acum o luna cand a inceput sa imi placa de el nu imi pasa cate animale are sau cate masini sau cati bani sau ce iti mai trece prin cap.

Sincer nici acum nu-mi pasa pentru ca mie imi place de el nu banii luistraight face

Deci un sfat sau sa povestiti o intamplare asemanatoare prin care as putea sa ma imprietenesc cu el. Orice e de folos. dar va rog nu imi spuneti sa ma duc direct la el si sa ii spun hey buna vrei sa fim amici sau sa ii spun auzi sti te plac.pentru ca asta chiar n-am curaj sa fac. Plus ca am senzatia ca stie ca il plac.mai ales ca are el un obicei de ala mai ciudat care ma calca pe nervi.fix cand vreau sa ma uit la el ( mai exact ma holbez ) fix atunci in momentu ala intoarce capu si n-am nici cea mai mica idee daca si-a dat sau nu seama.

P. S.: Sorry pentru greselili gramaticale, dar m-am grabit. Dau fundita pentru cel mai bun sfat si voturi pentru restul.

5 răspunsuri:
| MescaMascalina a răspuns:

Daca el nu mai vorbeste cu prietena ta pentru ca ii facea poze pe ascuns, inseamna ca e genul de om care prefera abordarea directa. O solutie ar fi sa vorbesti cu el pe mess, daca este posibil. Daca nu, iesi afara cu mingea cand e si el si invita-l la un volei big grin smug

| looolliika a răspuns:

Pai... nu sunt sigura.dar cred ca sie l te simpatizeza adica" isi intoarec capul" nujn unde am citit ceva de genul. mai demult... deci e posibil ca si el sa te placa. uj incerca sa intri cumvsa in "contact" s ava intalniti asaq ca di8n intamplare.tu poate chiar dai peste el whistling zici scuze. nu stiu laughing

| BestFeeling a răspuns:

Am avut si eu o problema asemanatoare. Eram la bunici si chiar la casa de langa era un baiat ff frumos de care sa zic ca imi placea mult. si nu stiam cum sa vorbesc cu el. tot dadeam tarcoale prin fata pe la casa si ma uitam in ochii lui si alea alea. si el nu zicea nimic. si tot asteptam si nimic. apoi intr-o noapte i-am facut o inimioara cu ruj pe masina blushing laughing. si-a dat seama ca eram eu pentru. ca zambea a doua zi.dar tot n-a zis nimic. apoi am facut rost de nr. lui si i-am dat un mesaj. ceao ce faci?batting eyelashes. m-a sunat in maxim 5 minute si mi-a zis ca bine face. ca cine sunt? ii ziceam ca o fata. si a zis ca aaa vecina. laughing. si m-a chemat la un suc. incearca si tu ceva de genu. nu zic de inimioara neaparatlaughing. fa rost de nr lui si dai un mesaj. poate o sa ai acelasi noroc care l-am avut si eu! mult succes iti doresc. ca stiu cum e de complicata situatia asta! >big grin

| George15 a răspuns:

Pai,ar fi mai multe solutii prin care te poti apropia de el.Eu iti zic cateva si tu iti alegi. Daca vrei sa vorbesti cu el, sa il cunosti, incearca sa-l cauti pe Facebook sau Hi5.bineinteles.daca ii stii numele.Si daca il gasesti, il adugi ca prieten, si din vorba-n, vorba.reusesti tu sa te imprietenesti cu el. Daca nu ai curaj sa te duci direct si sa-i spui ce simti pentru el.incearca sa faci rost de numarul lui de telefon, si sa-l suni, sau sa.i dai un sms.si vorbeste cu el.prezinta-te.Sau mai poti sa fii indiferenta.sa te porti normal, si daca ziceai ca tu crezii ca si el simte ceva pentru tine.inseamna ca el ar trebui sa faca primul pas, ca asa e normal, ca baietii sa faca primul pas.incearca sa treci pe langa sa te vada.sa vada ca vrei sa fii cunoscuta.si poate el se va baga in vorba cu tine, nu trebuie neapara sa o faci tu.Hai succes!:*. daca vrei si alte informatii.id meu : joenebunu.doar daca ai nevoie...

| dutzydi a răspuns:

Pai spuneai ca sta la verisoara ta si ca ii e vecin happy spune-i si verisoarei tale ca iti place de el si ca ai vrea sa'l cunosti etc. inventati o poveste gen '' so stricat nu stiu ce, nu vi te rog sa ne ajuti'' pentru vecinu (puteti chair strica\rupe ceva ce stiti ca poate fi reparat cu usurinta dar na voi ca fete nu va pricepeti) si gata.il invitati sa stea la un suc, vorbiti etc. eventual din vorba in vorba ii spuneti ca maine mergeti in locu ( x de exemplu la strand) si il intrebati asa...ca si cum n'ar fi mare chestie gen '' chiar... nu vrei sa vi si tu?'' si cine stie poate iti iese happy la faza asta ii poti cere si nr de telefon ca sa il ai '' sa stiti cand sa va intalniti'' happy atata ca va trebui sa iti convingi verisoara