Daca el nu mai vorbeste cu prietena ta pentru ca ii facea poze pe ascuns, inseamna ca e genul de om care prefera abordarea directa. O solutie ar fi sa vorbesti cu el pe mess, daca este posibil. Daca nu, iesi afara cu mingea cand e si el si invita-l la un volei
Pai... nu sunt sigura.dar cred ca sie l te simpatizeza adica" isi intoarec capul" nujn unde am citit ceva de genul. mai demult... deci e posibil ca si el sa te placa. uj incerca sa intri cumvsa in "contact" s ava intalniti asaq ca di8n intamplare.tu poate chiar dai peste el zici scuze. nu stiu
Am avut si eu o problema asemanatoare. Eram la bunici si chiar la casa de langa era un baiat ff frumos de care sa zic ca imi placea mult. si nu stiam cum sa vorbesc cu el. tot dadeam tarcoale prin fata pe la casa si ma uitam in ochii lui si alea alea. si el nu zicea nimic. si tot asteptam si nimic. apoi intr-o noapte i-am facut o inimioara cu ruj pe masina . si-a dat seama ca eram eu pentru. ca zambea a doua zi.dar tot n-a zis nimic. apoi am facut rost de nr. lui si i-am dat un mesaj. ceao ce faci?. m-a sunat in maxim 5 minute si mi-a zis ca bine face. ca cine sunt? ii ziceam ca o fata. si a zis ca aaa vecina. . si m-a chemat la un suc. incearca si tu ceva de genu. nu zic de inimioara neaparat. fa rost de nr lui si dai un mesaj. poate o sa ai acelasi noroc care l-am avut si eu! mult succes iti doresc. ca stiu cum e de complicata situatia asta! >
Pai,ar fi mai multe solutii prin care te poti apropia de el.Eu iti zic cateva si tu iti alegi. Daca vrei sa vorbesti cu el, sa il cunosti, incearca sa-l cauti pe Facebook sau Hi5.bineinteles.daca ii stii numele.Si daca il gasesti, il adugi ca prieten, si din vorba-n, vorba.reusesti tu sa te imprietenesti cu el. Daca nu ai curaj sa te duci direct si sa-i spui ce simti pentru el.incearca sa faci rost de numarul lui de telefon, si sa-l suni, sau sa.i dai un sms.si vorbeste cu el.prezinta-te.Sau mai poti sa fii indiferenta.sa te porti normal, si daca ziceai ca tu crezii ca si el simte ceva pentru tine.inseamna ca el ar trebui sa faca primul pas, ca asa e normal, ca baietii sa faca primul pas.incearca sa treci pe langa sa te vada.sa vada ca vrei sa fii cunoscuta.si poate el se va baga in vorba cu tine, nu trebuie neapara sa o faci tu.Hai succes!:*. daca vrei si alte informatii.id meu : joenebunu.doar daca ai nevoie...
Pai spuneai ca sta la verisoara ta si ca ii e vecin spune-i si verisoarei tale ca iti place de el si ca ai vrea sa'l cunosti etc. inventati o poveste gen '' so stricat nu stiu ce, nu vi te rog sa ne ajuti'' pentru vecinu (puteti chair strica\rupe ceva ce stiti ca poate fi reparat cu usurinta dar na voi ca fete nu va pricepeti) si gata.il invitati sa stea la un suc, vorbiti etc. eventual din vorba in vorba ii spuneti ca maine mergeti in locu ( x de exemplu la strand) si il intrebati asa...ca si cum n'ar fi mare chestie gen '' chiar... nu vrei sa vi si tu?'' si cine stie poate iti iese la faza asta ii poti cere si nr de telefon ca sa il ai '' sa stiti cand sa va intalniti'' atata ca va trebui sa iti convingi verisoara
beausingurlamasamea întreabă: