Oo doamne. Acum toti va iubiti si nici macar nu sunteti sau alt ceva... Alta e sa placi si alta e sa iubesti!
Ai incredere in tine doar tu poti alege daca il placi sau nu mai demult in clasa a 7 ao fata i placea de mine apoi si mie mi-a placut de ea dar m-am indragostit de altcineva asa ca mi-am spus in mintea mea sa uit de ea si acum sut cu persoana cu care am vrut sa fiu
Tot nu inteleg de ce ti-e frica sa te "indragostesti" de baiatul Florin? Sa inteleg ca te-ai simti naspa daca ati fi impreuna din cauza faptului ca ai facut misto de el.Dar oamenii se pot schimba.Eu unu zic sa nu ratezi ocazia.Din ce ai scris tu aici pare-se ca ar vrea sa poarte o conversatie cu tine, sa afle mai multe despre tine, dar tu esti prea inhibata de faptul ca "stie ca il placi".Si daca stie, ce? Vad ca incerci sa faci misto de el, asta probabil din cauza a ceea ce ai spus tu, dar probabil daca il mai iei mult peste picior, isi va gasi alta tinta(fata), si atunci s-ar putea sa iti para rau.
Sfatul meu este sa faci conversatie cu el.Lucrurile ar putea sa o ia pe un drum bun.Nu se stie.Ti-e frica sa te indragostesti pentru ca s-ar putea sa nu fie ceea ce crezi? Din greseli invatam.Va fi o experienta. Poti sa imi iei in considerare sfatul sau nu.
O zi faina sa ai!
Of,te rog, nu mai scrie asa de mult niciodata, ai noroc ca ti-am citit intrebarea, altora nu le prea este interesant sa citeasca asa mult.Prea bine o sa te ajut.Deci dupa cum am inteles nu doresti sa te indragostesti de tipu din a 8-a D? Dar ca sa faci asta trebuie sa nu-i atragi deloc atentie la ceea ce-ti face, la ceea ce-ti zice.Sau daca de sacaie poti sa-i spui ca el nu iti este interesant de loc si la momentul dat nu ai nevoie de prieten, cam asa ceva.Nu pot sa-ti mai zic nimic, alta data scrie intrebarea mai scurta, caci nu-mi place sa caut randurile si sa citesc atatea cuvinte.Mai scrie intrebarea asta, numai ca mai scurta, dar daca imi pui funda te ajut la aceasta intrebare daca o faci scurta.
Eu zic sau cred ca se joaca cu tine.Ai bolborosit destul de mult dar tot simt ca nu am destulde detalii.Eu zic sa te concentrezi asupra faptului ca ai zis ca sti sigur ca nu te place si ca tu inca esti "indragostita" de el chiar daca nu iti doresti asta. Concluzie nu ai ce sa faci de cat sa astepti pentru ca si daca ai avea curaj sa il intrbi ceva nu prea ai ce ..Noroc.
Da,chiar ca trebuie sa dorm nu mai sunt in stare sa citsc Nu baga in seama ce am scris prima data baga in seama ce zic acum:Eu zic sau cred ca se joaca cu tine.Ai bolborosit destul de mult dar tot simt ca nu am destulde detalii. Concluzie nu ai ce sa faci de cat sa astepti pentru ca si daca ai avea curaj sa il intrbi ceva nu prea ai ce ..Noroc.
surprinzator, am citit pana la capat, dar nu ma simt in stare sa raspund la intrebare...
Eu nici nu m-am obosit, oricum majoritatea intrebarilor puse de copiii de 13-14 ani sunt plicticoase si au aceeasi tema, profunda dragoste ce-i paleste!
Eu
Tu esti prea plictisita de aia citesti aberatiile unora.
Pai scuza-ma atunci de ce mai esti pe TPU?
De aia.
Ma asteptam la un raspuns ceva mai bun ca al unui copil de 5 ani
Da, toti sufera din cauza iubirii neimpartasite...prea multe telenovele...
Dragoste? La vârsta asta? Esti a-8-a măh, lasă dragostilile şi pun'te pă carte.