Asculta mai bine l-ai lasa in pace fiindca s-ar putea ca acel copil sa fie de fapt un pedofil de peste 18 ani care vrea doar sa iti faca rau, se joaca,cu sentimentele tale,sfatul meu e ca mai bine ii dai papucii inainte sa se intample ceva mult mai rau decat o depresie si prin mult mai rau ma refer ca va intalniti nu stiu unde si sa te omoare,rapeasca,violeze nu stau sa,le enumar pe toate.Dar fa ce vrei decizia este a ta,dar gandeste-te un baiat,si ai mai si spus ca este cam golan, un astfel de baiat nu isi face o relatie pe internet cu cineva cu care nici macar nu s-a intalnit, acest tip de pusti daca are 11-12 ani nu este in stare de o conversatie deoarece nu are rabdare, unul de 16-19 ani umbla dupa fete mari cu care poate avea realtii sexuale iar daca este mai mare inseamna ca probabil ori este ceva obsedat ori doar un mare fraier disperat.
(DACA NU VREI SA MA ASCULTI SI SA-I DAI PAPUCII ATUNCI ZILE CEL PUTIN PRIETENILOR SAU PARINTILOR DESPRE ACEST TIP DEOARECE GRADUL CRIMELOR SI VIOLURILOR DE ACEST TIP ESTE IN CRESTERE FIINDCA ASTFEL DE PERSOANE AU PROBLEME MENTALE SI SE JOACA CU MINTEA COPIILOR NEVINOVATI, II FAC SA-SI CONSIDERE PRIETENII SI PARINTII NISTE MONSTRII IN CARE NU POT AVEA INCREDERE, IAR APOI DOAR NENOROCIRI SE POT INTAMPLA)
DAR DACA ESTI O PERSOANA RATIONALA ITI VEI DA SEAMA DESPRE CE ESTE VORBA
A gasit ceva live care ii atrage atentia.
Nu te mai amari singura asteptandu-l.
Scoala-te de la calculator si uita-l.Asa cum te-a uitat si el. Dragostea virtuala incepe si se termina inexplicabil.
Si,alta data,incearca sa traiesti live, e preferabil o mana care tine mana ta, doi ochi care te privesc de aproape si un umar pe care sa-ti sprijini capul visand...
LIVE!
Cum sa iubesti pe cineva pe care l-ai cunoscut doar pe mess? Revino-ti. Tu stii ce e iubirea? Am mai vazut eu la stiri fete iubitoare cu bolovani in ruccsac pe fundul unui rau... Reveniti la realitate!
Gandindu-ma ca poate ai intre 12 si 14 de ani, iubirea la varsta ta e prea subiectiva nu ai cum sa iubesti o persoana pe care nu ai intalnit-o decat pe mess.Eu cred ca el vrea sa te abureasca pur si simplu, nimic mai mult.
A da si el mi-a spus de nenumarate ori ca ma iubestee si ca sunt frumoas, ca sunt printesa lui etc
beausingurlamasamea întreabă: