Posibil sa minta ca are iubita ca sa te faca geloasa. Dar daca chiar are o iubita ar trebui sa ii spui ca il placi dupa ce se despart atunci va suferii si tu vei fi langa el ceea ce te va scoate in avantaj dar este si un risc, ca in acest timp cat tu nu ii spui ca il iubesti el se poate indragosti mai tare de iubita lui. Zici ca el nu iti refuza intalnirile, poate el te place si asteapta sa faci tu primul pas si posibil ca sa nu se simta la fel de bine cu iubita lui in comparatie cu tine.
Daca chiar ti-e rusine ai putea sa pui pe altcineva sa ii spuna ca tu il placi sau sa ii scrii printr-un biletel.
Sper ca te-am ajutat... Bafta! :X
Daca nu esti asa frumoasa inseamna ca nu are nimic de pierdut... slabit. te rog sa fim seriosi il placi dar nu e ceea ce iti trebuie sau ceea ce ii trebuie lui... daca nu te accepta asa cum esti zii pa-pa si gata! e greu stiu dar trebuie sa o faci!
Eu cred ca ar trebui sa ii spui, asa cum a zis si daniela 33 poate ca vrea sa te faca geloasa si pana la urma nu pierzi nimic daca ii spui si daca stai asa fara sa-i spui poate mai tarziu se va indragosti extrem de mult de cineva si poate te vei gandi ca daca ii spuneai poate aveai o sansa, succes!
Pai daca vrei sa-i spui, spune-i! Poate ca nici nu are prietena si vrea sa te faca geloasa...
Pai sunt doua posibilitati, ori el se intalneste cu tine ca prietena si pentru cai ii place compania ta, ori te place, mai exista si a treia posibilitate sati fi spus ca sa te faca geloasa sau ca sal lasi in pace. in orce cay bafta