| pwplacinemerita a întrebat:

Buna TPU...imi place de un baiat si i-am zis. Am mai fost impreuna o zi dar eu m-am despartit de el fara motiv. L-am intrebat daca vrea sa fim impreuna si a zis ca deocamdata nu. Mai e putin pana la ziua mea si el m-a intrebat ce cadou vreau si eu i-am zis ca pe el si a zis ca poate nu se stie. L-am intrebat daca ii place de mine si a zis ca poate ii place un pic sau un pic mai mult ca nu stie sigur. Mi-a zis ca prima data cand am fost impreuna chiar ma placea mult. Voi ce credeti? Cum sa vorbesc cu el? P. S e cu mine in scoala si ne vedem zilnic

5 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

Nu-l mai intreba daca vrei sa fie cu tine! O fata nu trebuie sa se poarte asa. Nu ii mai da ocazia sa te refuze! Daca te place, o sa iti ceara el sa fii cu el!

Răspuns utilizator avertizat
| Neworder21 a răspuns:

Nu inteleg un lucru: de ce intrebi pe altii cum sa te comporti?

E foarte simplu:
Il iubesti - fa tot posibilul sa fiti impreuna, daca nu, atunci nu.

Nu stie pentru ca nu stie daca tu il iubesti ori nu, nu-ti fa griji degeaba
ci gandeste ce doresti tu.

Si iti mai spun un mic secret din psihologie: Unui persoane ii va place un om care il iubeste.

Tu te bucuri cand cineva iti spune ca te iubeste asa?
Asa si el.

Succes happy

| Rebecca009 a răspuns:

Data viitoare cand te desparti de el sa nu mai pui intrebari pe TPU

| fataly a răspuns:

LOL.De ce te-ai despartit de el daca iti place? nA AVUT NICIO LOGICA.Acum,saracu baiat vrea sa te faca geloasa sa stii ce ai pierdut da se vede ca te place.intreba-l inco data si ia-l si tu cu iubi, hai ca stiu ca ma iubesti si din astea sti?