De ce vrei sa stie ce simti pentru el?
Vrei sa iti rada in nas? Pentru ca asta e cel mai probabil sa faca.
Lasa baietii sa te cucereasca, nu te baga tu in seama cu ei, mai ales la varsta asta! O sa ai doar de castigat.
Ești deja penibilă că ne-ai scris nouă aici. Logic că vei pica prost. Iar dacă prin absurd acela va spune da sentimentelor tale atunci să o iei la fugă și să suni poliția.
))))))fac pe mine de ras ))
Păi ăștia sunt oameni normali? la 13 ani să îi fie gândul la baston să fim serioși...
Http://www.tpu.ro/......categoria/
Da, nu sunt, intrebarea asta si raspunsurile ei se refera la copii ca astia.Dar la faza cu politia m-am tavalit pe jos doua minute :)).
Exact, ar fi penibil, dacă aș fi băiatul ăla, ți-aș da cu flit.
Ai nevoie de băiatul ăla mai mare decât tine să te simți privilegiată, protejată? Eh, renunță!
Băieții de vârsta asta au alte mentalități, alte interese mai mature față de ale tale, așa că nu i-ar interesa. E ca și când un copil de 8 ani ți-ar arăta jucăriile lui și te-ar îndemna să ai o pasiune pentru ele. Tu ai trecut de acea vârstă.
Găsește-ți pe cineva de vârsta ta, va fi mult mai bine și mai lipsit de riscuri.
Plus că, dragostea între major și minoră este o faptă ce se sancționează penal.
Eu zic sa o lasi balta, nu iti face iluzii, asta in cazul in care nu vrei sa te culci cu el, pentru ca unul ca el de la tine doar asta ar putea sa vrea. Nu esti mica, ci doarte mica. Nu aveti nimic in comun, si nici n-ai tu idee ce ganduri are un baiat la 19 ani.
Eu nu cred ca ar fi penibil... Stii si tu ca dragoostea nu are varsta, deci eu cred ca ar fi bine sa ii spui ce simti tu. Nu cred ca s-ar supara. Sper ca te-am ajutat!
Ideea e ca, inainte de a ii spune ce simti ar trebui sa mai stai sa te gandesti si sa il evaluezi sa vezi ce fel de tip este... Daca este unul care sa stea cu baietii in cluburi dupa fete(ceea ce asa cred ca este, pentru ca are 19 ani), sau ar putea fi si un baiat cuminte si iubitor, care sa nu te bage in pat de la prima intalnire. Dar diferenta dintre voi e de 6 ani cunosc si persoane care diferenta de varsta dintre ei este de 17-18 ani si totusi se iubesc.
Da ar fi, esti prea mica si eu cred ca ar fi mai bine sa nu ii spui de loc pentru ca ori cum i-ai spune tu nu o sa iesi bine.
Ma sinucid daca mai vad intrebari din astea... da baietii de varsta ta ce au?
...cam da.Da ce zic.Clar ar fi penibil.Cum ar fi sa-ti zica unu de 9 ani ca ii place de tine?Hai mai fată.Cel mult da-i de inteles. Flirteaza cu el.Ti-as zice sa te bagi in grupul lui de prieteni da...asta chiar e penibil.Ce sa faci? Sa stai dupa blocuri si sa fumezi marijuana cu ei? Eu nu stiu cum arati tu sau cat de golan e tipu'.Dar incearca totusi sa te faci observata. Sfatul meu ar fi sa nu-i zici.Nu direct cel putin.
Serios, ti-au luat-o hormonii din loc? Rezuma-te la "relatii" adecvate varstei si tale.