Buna, unii baieti se gandesc doar la *dragoste* si apoi uita acele cuvinte (Te iubesc puiut, te iubesc ingeras, te voi iubi mereu) rar exista baieti sa puna suflet intr-o iubire sa iubeasca cu inima si nu cu mintea, eu cred ca ai sa gasesti pe cineva care o sa te iubeasca si o sa te aprecieze foarte mult (conteaza si incredere unul in altul). Un baiat ce iubeste va intelege ca tu esti *virgina* si te va astepta momentul potrivit. Sper ca te-a ajutat raspunsul meu, la revedere si ai grija de tine
Foarte tare doare, tucmai imi vine a plinge! DESHTEAPTO!
Pai fi atent v-ati despartit dintr-o prostie daca aveati o relatie stabila trebuie sa se bazeze pe incredere si mie mi s-a intamplat sa-i zic uni prieten pe un chat.(ma dadeam si eu mare) ca am 2 prietene + cea actuala si el hopa topa sai zica lu gacicamea.Dar ea ma crezut stiind ca eu ma laud mult chiar cu ce nu e adevarat(imi place sa fiu in centrul atentiei) si momentan inca sunt cu aceea fata
Si cat despre faptul cu impacatul cred ca atunci cand v-ati inalnit era beat si cand a vn sasi ia telefonul sau cum a ajuns el seara la tine el a venit pentru a face sex(nu pot zice dragoste) cu tine si foarte bine ca l-ai refuzat. Apropo bv tie la 19 ani virgina nu e ceva de care sa-ti fie rusine.Esti o specie pe cale de disparitie