Parerea mea
In primul rand, imbraca-te mai frumos ca de obicei, aranjaza-te mai mult ca de obicei ca sa-i atragi atentia din punct de vedere fizic...
In al 2-lea rand atunci cand esti in preajma lui cu prietenele, poarta-te ca si cum nu ar fi acolo. Simtind ca nu mai esti interesata de el va fi el interesat de tine.
Daca nu da rezultate, atunci prinde un moment in care sunteti doar voi 2 si spune-i ce simti, de faptul ca ai fost jenata de prieteni, si tot...
In cazul in care te intelege e happy end... daca nu ...inseamana ca nu trebuie sa-ti bati capul cu el. Nu te merita si PUNCT. Mai sunt si alti baieti ~ Are balta peste ~
Daca nu gasesti nici un moment in care sa fiti doar voi doi ia atitudine ~ cu tupeu ~ te duci la el si-l iei mai de sus. Nu vorbesti urat, da' nici nu incerca sa fi foarte cumsecade. Zi-i ca aveti ceva de vorbit, ia-l separat si spune-i ca iti chiar place de el, da' dupa cat de nehotarat e tu' nu-ti poti da' seama de ce simte el ca ba e foarte atasat de tine, ba foarte distant, sa-ti zica daca vrea o relatie cu tine ca daca nu e ok, ca gasesti pe altu'
Nu -l fa sa creada ca esti inebunit de el si ca te are la degetu' mik!
Si ce sa-ti mai zic...
Succes!
Spune-i ca cererile de prietenie nu se fac in public. Spune-i ca tu esti o persoana sensibila, ca altfel ti-ai inchipuit aceasta cerere, etc. Poti sa-i mai spui ca ai avut sentimentul ca el ar fi pus un pariu pe capul tau, ca ti-a dat impresia ca el dorea ca si ceilalti sa vada ce succes are el la tine. Mai spune-i ca probabil nici o alta fata nu i-ar fi acceptat in acele circumstante cererea, etc.
Lasati-ma cu zodiile ca nu cred in astea desi pot zice ca si eu am devenit obsedat cu ele cand a inceput sa bata corasonul mai tare dupa una.
Un prieten este berbec si s-a cuplat cu o scorpioanca si sunt impreuna de 2 luni, desi zice horoscopul ca nu se potrivesc deci scutiti-ma ca fiecare persoana e diferita si nu depinde de zodii.
Pai. ti'ai ratat prima sansa.stii cum e sa fii respins? ei mrg.nici eu nu stiu da am auzit ca cica e nasol. da mrg.incearca sa vb mai mult cu el.sa te comporti cum se comporta el inainte de a'ti cere prietenia.
Hope I helped
Deci, sa inteleg ca nu ti-a fost rusine atunci cand el te tot imbratisa si te pupa cand erau alte persoane de fata, dar cand iti cere prietenia, ti-a fost rusine sa ii spui "da, mi-ar placea"? Si-apoi, prietenele tale vor sa fie cu el sau tu? Nu le mai folosi atata ca intermediar intre voi 2.Nu te mai comporta asa de copilaros, si fii mai sigura pe tine.Nici nu ma mir ca nu mai e la fel, pentru ca l-ai facut sa fie nesigur de situatie, asa ca in loc sa faci pe indiferenta, ca numai ai inrautati situatia, mai bine ii spui ca ai gresit de la inceput si ca ai vrea sa remediezi situatia.Cu orgoliul nu o sa ajungi nicaieri, plus ca si el te place, asa ca cel mai bine ar fi sa discutati calm situatia intre voi 2, fara intermediari.
Eu cred ca te place insa ii este frica de un alt refuz de aceea este distant.Ar trebuii sai explici de ce ai spus tu atunci nu. te va intelege:* sper ca te-am ajutat>
Nu poti sa faci nimic special, tu fi aceiasi de pana acum lasa-l pe el sa decida daca esti persoana potrivita pentru el. Incearca sa ai o discutie cu el si explica-i de ce l-ai refuzat prima data probabil sa simtit prost cand l-ai refuzat in fata prietenilor.Succes
Nu trebuie sa faci nimic lasa sa vina el tine, daca te duci u o sa zic ca esti prea disperatasfatul meu zambestei tot timpul
KatiMe27 întreabă: