Nu trebuie sa iti fie teama,fii increzatoare,nu prea cred eu ca o sa te ia in ras,timiditatea :X,va potriviti inseamna,dar stii ca tu o sa faci pasi mai multi ca el in relatie daca e si el timid. Spune-i tu cand simti ca e momentul nu te grabi,pentru ca daca o faci in graba, iese timiditatea la suprafata si ii vei spune altceva.Fa-o cand simti tu ca trebuie si spune-ti in gand ca o poti face, nu a murit nimeni din asta.Si aduce si beneficii, chiar daca te-ar respinge, nu o sa iti mai fie asa teama sa spui data viitoare.Salut si succes!
Depinde si de varsta baiatului prin generala vrea sa stea co o fata doar sa il vada prieteni .Asa ca nu te va refuza
Cand va plimbati intreaba-l si tu intrebari care sa duca la raspunsul daca ii place de tine sau nu. eu asa fac si mereu merge
Nu il lua tare de la inceput.lasa intalnirea asta sa fie doar asa ca intre amici.vezi cum se poarta cu tine.o sa iti dai seama daca te place.si daca o face puteti merge si mai departe.dar sfatul meu e sa nu-l sufoci de la inceput cu chestii gen sunt indragostita de tine sau bla, bla, bla.succes:*
Poi... ia-l cu usurelul incearca, dupa ce va plimbatzi prin oras, sa-l prinzi usor de mana, el sigur isi va pleca capul sau se va uita la tine, de multe ori, unele persoane sunt doar amici, incercand sa intri cu ea intr-o relatie, ea nu fiind de accord, s-ar putea sa se supere, sau sa-i fie rusine (in cazul in care nu vrea sa accepte) si sa nu mai vorbeasca cu tine.
Nu vreau funda neaparat... Sper doar ca ti-am fost de ajutor
Pai 1. afla mai multe informati despre el
2. invata la scoala -liceu-facultate... si nu te face de rusine in fata lui
3.petrece mai mult timp cu el apoi dupa o luna doua trimite-mi mesaj cu ce s-a intamplat si daca ii bine poti sal intrebi
HappynewCenusa întreabă: