| puffy15 a întrebat:

Imi place foarte mult un baiat care este intr-o relatie. Oare daca ma imprietenesc cu el,o va lasa pe aia?
Si inca ceva : nu am curaj sa-i zic "Buna,ce faci?" nici pe mess,nici pe fb,dar in realitate! Cum sa ma apropii de el? Please, help me! puppy dog eyes

5 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

De ce vrei sa faci un lucru atat de urat? Pune-te in locul fetei aleia si vezi daca iti convine. Stii tu, ce tie nu-ti place altuia nu-i face!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa ai constiinta impacata stiind ca ruinezi o relatie? Sau esti genul de fata care e in stare de asa ceva?
Lasa-l in plata lui.Are o iubita.Cauta altul.

Sa presupun ca o sa fii cu el.O sa poti dormi noaptea stiind ca oricand te poate lasa pentru alta? Asa cum a lasat-o pe aceea pentru tine!?

Problema ta, treaba ta.Doar mi-ai exprimat parerea.

| adriang95 a răspuns:

Pai gandeste-te... daca nici macar nu ai curajul sa vorbesti cu el, ce poti avea tu de oferit in plus fata de fata aceea? (adica nu mai fabula degeaba)
Plus, cum te-ai simti daca ai fi intr-o relatie si vine o tipa si iti fura prietenul? (si putin ma doare pe mine daca ti s-a intamplat deja)

| Helloimys a răspuns:

Esti mult prea timida(stiu asa sunt si eu nnu rezist sa-i spun celui de care imi place eva fara sa nu fac vreo prostie)faza cu''are o prietena''e cam nasoala pentru ca asta inseamna ca o iubeste si tine la ea.iar daca nu te imprietenesti cu el vei fi considerata o simpla''amica'' pentru el...dar meita incercat>>eu sincer l-am salutat de baiatul de care imi placea si eu credeam ca ma va ignora dar a vorbit foarte deschis cu mine si n-a avut o problema... dupa exemplul meu.gandeste=te ce-ti poate face>? te imprietenesti cu ocazia asta cu el si cu timpul poate ii vei impartasi sentimetele tale fata de el, iar daca el nu simte acelasi lucru pentru tine sunt o graza de baieti de care te poti indragosti>asa ca bafta!:*

| SperantaPierduta a răspuns:

Tie ti-ar conveni sa fi tu cu el si sa se bage alta in relatia ta? oh go on Nu cred. Mai bine asteapta sa se desparta fara sa te bagi tu.