Acum e cam tarziu, din cauza orgoliului ai dat cu picioru la sansa pe care el a vrut sa o dea relatiei voastre. Mai bine il uiti si mergi mai departe, e clar ca el vrea sa te uite din moment ce a vrut sa nu mai tineti legatura.
Singura metoda (desi nu se stie daca o sa mearga si asta) sa-l faci sa vorbeasca cu tine e sa-ti calci pe mandrie si sa-i zici ca ai fost o bleaga si ca iti pasa...
As vorbi cu el si i-as zici cat de fraiera am fost, doar ca mi-e mult prea frica sa nu ma faca sa sufar.Si stiu ca e mai bine sa plang ca i-am zis decat sa plang ca as fi putut sa-i zic doar ca mi-a fost prea frica...sunt constienta ca din cauza asta o sa am mult de pierdut, si acum imi dau seama ca adevarata problema esta modul prin care as putea sa fiu mai intrazneata si sa ma duc la sa-i zic cat de mult imi pasa si cat de mult as vrea sa ne impacam, insa cateodata am impresia ca e tarziu.
In fine... oricum iti multumesc pentru sfatul tau, mi-ai fost totusi de ajutor.
Baiatul asta se joaca cu sentimenrele tale, ba te vrea, ba nu te vrea, mai bine ignora-l si gaseste-ti altul
Asta nu conteaza....cand iubesti pe cineva nu conteaza varsta, inaltimea sau orice altceva.Conteaza sa existe intelegere, respect si bineinteles iubire...eu asa vad lucrurile.
In fine...pentru mine el e perfect asa cum este, chiar daca este mai mic, asta nu e o problema.
Dar oricum iti multumesc pentru sfatul tau, sa ma rog...probabil voi tine cont de el, sau poate nu.In fine...
Nu ai inteles, e diferenta de mentalitate.Asta nu se simte acum, dar pe viitor vei fi dezamagita.
Eu sunt convinsa ca prietena ta nu incerca sa va impace doar de dragul de a va impaca ci vrea sa va vada fericiti si ai face bine sa o asculti
Un sfat bun: las-o balta.
Un sfat (probabil) mai bun: fa un gest nebunesc prin care sa-i arati ca tii la el si vrei sa va impacati.
Adica?
ce as putea face sa-i arat car de mult vreau sa ne impacam?
Eu cred ca inainte sa zici asta trebuia sa te gandesti. Si cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el si sa-i spui de fapt ce iti doresti. Daca te mai place te va intelege.
Mda...am incercat sa-i zic, dar cand am ajuns fata in fata am ramas muta.Pur si simplu imi este frica de reactia lui.Mi-e frica ca nu cumva sa ma injure si sa-mi zica ca sunt disperata si sa-l las naibii in pace...mi-e mult prea teama sa-i mai spun ceva. stiu ca suna stupid, dar crede-ma ca nu vreau sa-mi spuna ceva si sa sufar apoi ca o fraiera.Desi stiu ca ar fi bine sa vorbesc cu el,si in felul acesta as stii daca pentru el am fost doar o joaa, sau chiar a vrut ceva serios.Dar cum sa fac sa fim doar noi si sa-i zic fata-n fata? pentru ca pe fb sau pe mess n-o sa-i zic, deoarece acolo ma poate minti si sa zica orice in avantajul sau, dar fata-n fata pot sa-i vad gesturile si imi dau seama daca spune adevarul sau nu.
Dar oricum, multumesc pentru sfatul tau.
Joaca*