| Luiziana a întrebat:

TPu.Imi Place mulllt de o fata dar mi frica sa-i spun pur si simplu ma blochez. Am ratat o sansa cu ea m-a intrebat ca daca vrem sa fim impreuna eu i-am spus da dar am fost PRosST, n-am vb indeajuns cu ea cand ma chema eu nu prea veneam Acum nu stiu eu cred ca ma place ne imbratisam destul de des dar eu sunt foarte timid practik am citit multe intrebari cu intrebare "ce pot face daacs timid si vreau sa fiu cu o fata" eu ma refer ca nu stiu cred ca nu e vorba numai de a te duce langa ea si sa-i spui ce simti. Tpu.As vrea sa-mi spuneti am gresit eu sau nu stiu mie atat de frica sa-i spun dar tot ma gandesc la replica asta' ia-ti inima in dinti"Ea e Frumoasa da daca o dau in bara daca nu vrea.O plack de vreo 1 an aproximativ si ea are experienta a mai fost cu alti baieti, dar eu n-am avut niciodata o relatie.Va multumesck si va rog nu vreau raspunsuri negative. Funda, pentru cel mai bun raspuns

1 răspuns:
| queenofsaigon a răspuns:

În primul rând... calmează-te. E doar un om, ca şi tine.

Te poţi apropia de ea în mai multe feluri. Dar dacă panichezi nu vei face decât mai rău. Trebuia să o fi apreciat când o aveai. Poţi să o întrebi dacă ar accepta să îţi ofere o a doua şansă, şi încearcă să nu o dai în bară de data asta.