| cr1stian1234 a întrebat:

Imi place mult de o fata(suntem in aceeasti clasa), dar nu stiu cum sa ii spun asta. Sunt clasa a 8-a si pentru ca stiu ca oricum ne vom desparti, mi-am zis ca nu am ce sa pierd si sa ii spun ca o plac. Problema este ca nu stiu cum sa ii spun asta, sa ii spun direct, sa o iau pe acolite? Ea este genul de fata care spune totul verde in fata, deci ma gandesc ca ar fi bine sa spun totul direct. Astept sfaturi.

Răspuns Câştigător
| oOoBrBoOo a răspuns:

Pai daca ia spune totul verde in fata spune-i si tu direct ca o placi si daca ia te place veti fi impreuna daca nu asta e sunt si alte fete chiar tu ai ziso ca nai ce pierde.

1 răspuns:
| Charm a răspuns:

Pentru inceput e bine ca ai curaj. Daca ea e genul care spune totul verde in fata poti sa faci la fel si sa ii spui ca o placi. Sau, intr-o pauza poti sa mergi la ea si sa ii spui ca vrei sa vorbiti si atunci ii marturisesti sentimentele tale pentru ea. Sau poti sa ii trimiti un sms sau un biletel in ora. Exista o sumedenie de moduri prin care ii poti spune, dar cel mai bine e sa ii spui in fata. Nimic nu se compara cu acel moment care pentru unii e frumos, magic...iar pentru altii opusul acestor cuvinte. Pai....bafta cu acea fata. Sper ca te-am putut ajuta. happy