anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.
Imi place o fata dar are prieten. Ea mi-a recunoscut ca nu isi iubeste prietenul si a zis ca ii place de mine, iar intr-o seara m-a sarutat. I-am zis ca sa fim impreuna, pentru ca nu are rost sa isi bata joc de baiatul ala si sa stea cu el daca nu il iubeste. Initial a ezitat sa raspunda, iar dupa un timp a spus ca si-a dat seama ca prietenul ei inseamna mult pentru ea si ca nu se poate.
Pe urma, ea a vorbit cu un prieten de al meu si i-a spus ca ii place mult de mine, dar nu se considera destul de buna pentru mine... Si se teme, ca daca intr-o zi as lasa-o pentru una mai buna.
Oare cum ar trebui sa procedez?

3 răspunsuri:
| Lexy ♥ a răspuns:

Sa o lasi in pace este nehotarata, cand se hotaraste te cauta ea.

| forevermysoul a răspuns:

Pai don'soara este cam nehotarata dar cine stie sentimentele ei. Poate tu arati bine si se teme ca o vrei doar asa sa te joci cu ea.Parerea mea mai insista putin si daca vezi ca nu se poate mai sunt fete pe lumea astaoh go onwinking

| RitziBoo a răspuns:

Nu trebuie sa te superi. Daca o placi cu adevarat o asteptiwinking Suntem fete si mereu daca o oferta mai buna ne iese in cale nu o ezitam. Asa si ea. Ii place de tine si totusi are sentimente si pentru prietenul tau. Nu insista. Daca e cum zici tu va veni la tine :*