| Apollo9 a întrebat:

Buna TPU.Imi place o fata, si stiu ca si ei ii place de mine. Sunt foarte timid si nu pot nici macar sa o bag in seama de timiditate. Nu inteleg. De la un timp sunt prea timid. Mai ales in prezenta ei. Nu pot sa ma concentrez la nimic. Deja m-am obisnuit. Cand sta in banca cu mine eu pun pixul jos si nu mai fac nimic. Ma uit la ea pur si simplu si ea se uita la mine si zambim... Mda. Atat de timid. O simt putin dezamagita de mine ca nu o bag in seama desi ea este evident ca ma place. Ma simt ciudat. De la un timp ma gandesc numai la ea si am luat numai note proaste. Daca nu fac ceva probabil o sa ma lase in pace si poate o sa creada ca nu imi place de ea.
Multumesc.

Răspuns Câştigător
| arhiT91 a răspuns:

Fii atent aici! Daca stii ca te place spune-i si gata, ca de nu ai sa ajungi sa ai nopti nedormite, note mici, si ai sa te gandesti numai la ea.(continu)Iti zic din experienta. Vorbeste cu ea si fii tu insuti.

5 răspunsuri:
| dia200 a răspuns:

Fa rost de id ei sau ceva casa puteti conversa fara sa o vezi si incepe cu conversatzi seci apoi intreab-o ce fel de baiat ii place si afli sigur daca esti pe gustu ei si continua sa vb apoi la scoala ea o sa inceapa sa vb cu u

| PoUfOuLeTe a răspuns:

Buna! Majoritatea baietilor daca le place de o fata si sunt timizi se tem ca vor fi refuzati.
Te place, e clar NU O SA TE REFUZE! Ce ai de pierdut? nimic, din contra o sa fi cu fata pe o placi, la care te gandesti tot timpul.Inainte cu tupeu! Bafta!

| Vvistula a răspuns:

Si eu patesc la fel frate numai ca acele fete nu ma plac!

| neutrino a răspuns:

Pentru a scapa de acest cosmar, muta-te in alta banca.

| Apollo9 explică (pentru neutrino):

S-o crezi tu! Cine crezi ca se pune cu mine in banca? Ea vine mereu langa mine.