Salut marya nu stiu ce sa rasp la intrebarea ta insa te pot sfatui ce sa faci sa afli daca te place sau nu,cand te mai intalnesti cu el spune-i ca l-ai adaugat in lista si intreaba-l d c nu ti-a dat accept,in fine dupa ce rezolvi situatia asta vorbeste cu el pe mess si invita-l la o plimbare,unde poti afla destul de multe,daca are pe cineva,daca ii place de cineva,daca t place pe tine,pentru ca ii poti adresa diverse intrebari capcana``cu dragostea cum stai?`` ``iti place de cineva?`` si multe alte intrebari de genul acesta,daca insa nu ai curaj si esti timida sa faci acest pas roagati o prietena sa te ajute,de exemplu colega ta pe care o mai pupa el,prin ea poti afla daca te place, o trimiti la inaintare sa afle informatii, dar oricat de timida ai fi iti recomand prima varianta pentru ca una e sa iesi u cu el si una e ca procedezi ca la clasa 1 cu prietena, multa bafta te pup:*:*
De fapt in ultima vreme nu l-am mai vazut si nu am apucat sa ii zic de id pentru ca de asta l-am si adaugat ca sa pot vorbi cu el. cat despre prietena...ea e foartee timida. multumesc pentru ajutor!
Si eu am multi prieteni care imi fac asa. Si sunt prietena buna cu ei, ma considera ca pe o sora. Si cred ca ii place de tine. Eu toti care stau cu ei ma plac si toti vor sa fie cu mine. Infine. Pun pariu ca tipu te place 100%. Si eu zis cand o sa ai sansa sa stai cu el singura. Joaca-te si u cu parul lui si dupa aia il intrei direct '' Ma placi/iubesti''. Dupa ce raspunde sarutal, pe gura normal .
Dupa idee ar trebui sa ii placa de tine, daca se comporta asa. Da daca face acest lucru si cu o alta fata... poate ca doar se joaca cu tine,, nimeni nu poate sti ce ii in mintea celui lalt... ( scuze ca am scris asa mult) fundita plizz?