Mai fetito, acum diferenta de varsta intre voi nu ce cunoaste din punct de vedere al iubirii, dar cand el va avea 60 an si peste, atunci ai sa vezi ce greseala mare ai facut. Tu vei fi dornica de momente iubire, iar el va sta langa tine si nu-i mai arde de aceste momente de iubire.Deci, gandeste-te ce faci acum ca sa nu ai ce regreta mai tarziu.
La 16 ani tot ce zboara se mananca. Mai mult cred ca nu mai pot adauga in contextul in care tu debitezi fara numar. Asa e generatia...
Sfatul meu este sa uiti ca exista si atunci cand vine pe la voi sa te refugiezi in camera la invatat, de exemplu.
Nu are rost sa ne dam cu parerea atata timp cat dragostea sau ma rog, nebunia voastra este mai presus ...ideea e ca nu e prea ok... daca ar fi fost acelasi caz adica sa ai vreo 20, 20 si ceva de ani si el ar fi fost cu 15 ani > atunci ar fi fost altceva poate. Gandeste-te daca ai fi cu el peste ani daca ai putea sa fii la fel de lesinata dupa el
Diferența de vârsta e mare si mai bine te bucuri cu cineva de vârsta ta sa te poți bucura de tineretea pe care o ai
Primul sfat e sa-l dai dracu pentru ca la 31 de ani omu are stofa ori de pedofil ori de Irinel Columbeanu
Eu nu sunt de acord cu asemenea relatii. Parerea mea este ca o diferenta asa mare intre voi poate fi un obstacol intre ce isi doreste un barbat la varsta lui. Iti recomand filmul "An Education". Uita-te si dupa mai gandeste-te odata la situatia ta.