anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place un baiat dar el e foarte popular si se mai uita la mine cand trec pe langa el dar am impresia ca sunt invizibila. Eu sunt asa mai timida si nu stiu ce fac. Ma panichez repede si daca ma-ti putea ajuta, sa-mi spuneti ce sa fac... Funda promit!:-)

Răspuns Câştigător
| MandrilaVasileRadu a răspuns:

De obicei baietii populari sunt timizi sau au anumite frustrari si ei cred ca voaleaza acest aspect prin aceasta fatada numita popularitate.
Din punctul meu de vedere un baiat sau o fata populara mi se pare o banalitate.
Aproape toate personajele ce erau populare in adolescenta sau liceu sau din astea au ajuns sa aiba o viata banala.
Unde a disparut oare acea popularitate?
Ca si dovada ea a fost doar o fata a acelei persoane de a acoperi anumite frustrari.

E si normal ca tu sa fii timida ca doar esti fata.Ce poate fi mai dragut decat o fata ce roseste uneori? happy

Pai tipul daca vrea sa se intample ceva ar trebui sa faca el primul pas ca asa si trebuie.Ori e cavaler ori ce e?
Daca nu face primul pas inseamna ca nu stie ce vrea ori nu te place ori e timid(cum spuneam despre cei populari).
Mai asteapta putin vezi ce se intampla.

2 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Nu poti face nimic atata timp cat baiatul stie de existenta ta, te stie, dar daca pentru el esti invizibila este cel mai clar semn ca nu este interesat de tine.

| stark47 a răspuns:

Incearca sa porti conversatii cu el, simple usoare.
asa scapi de imaginea asta ca el e dumnezeu si ca e doar un pusti de la tine din scoala si ca nu ai un motiv rational pentru panica pe care o simti in preajma lui.
un simplu salut sau o privire mai intensa il poate face pe el sa vina spre tine, fara sa fii tu nevoita sa iesi din cercul tau de confort si siguranta