| adrianajollie a întrebat:

Imi place un baiat de ceva timp si as avea nevoie de cateva sfaturi.
Uite cum sta treaba el e cam timid in realitate insa pe net: hi5, facebook, etc. se da la foaaarte multe fete. M-am cuplat cu el la o petrecere :X. El nu prea iese pe afara sad dar stiu ca ma place cat de cat... mi-a dat de inteles asta de multe ori, ma suna mai mereu... etc.
Ce sa fac? Nu ma puneti sa-i zic in fata tongue nu se potriveste cu atitudinea luilaughing
dau un funodi maaare pentru cea mai buna idee cat mai multe va megasuper imploooor :*:*

Răspuns Câştigător
| MBG a răspuns:

1.Dai un mesaj pe telefon
2.Scriei un mesaj pe yahoo(cand e offline sil vede cand intra)
3.Fa tot posibilul sa te observe
sunt multe variante trebuie doar sa fi ingenioasa:*
fundita?

3 răspunsuri:
| Alexander21 a răspuns:

Nu e genul tau, se tem sa isi arata adevarata fata.In spatele calculatorului pot fi oricine,si de dau oricine,si poate fi cu mai multe asa pe net. Daca vrei o relatie mai mult pe net decat real,ramai cu el, sfatul meu, traiesteti viata ca acum e timpul.Si evita astfel de persoane, care evita sa iasa, sau sa isi arate fata sau sa vorbeasca ca un om normal.

| Timmotey a răspuns:

Incearca sa comunici cu el si poate ca o sa se ataseze de tine si o sa iti ceara el sa fiti impreuna sau da-i lui de inteles ca il placi iar apoi poate va iesi ceva succes

| BlueLine a răspuns:

Pai zice-ai ca pe hi5 facebook inclusiv si messenger cred comunica foarte bine thinking pai incearca pe messenger daca in fata nu tongue