| iljaponia a întrebat:

Buna TPU.Imi place un baiat de la mine din clasa.Eram prieteni,ma invitation sa merg cu el si cu prietenii lui in parc sa il vad cum face parkour,se juca cu mine,ma gadila,mi-a facut chiar si un graffitis cu numele meu, simteam ca ma place.Decand I-am zis ca IMi place de el se poarta un pic ciudat cu mine,ma cam evita,daca ma uit la el IMi zambeste asa intr-un mod foarte frumos,ma indragostesc de zambetul lui si decate ori ma intorc cu spatele se uita la mn asa sa nu il prind.L-am intrebat daca ma place si mi-a zis ca sunt foarte frumoasa, dar ca nu Ii plac fetele timide.Eu nu sunt timide dar cum sunt la scoala in alta tara nu stiu foarte bine limba si deasta nu prea vorbesc cu el si cand incerc evita sa ma priveasca asa in ochi, e clar ca este timid.Toate fetele IMi zic ca e sensibil,romantic si ca ma place, dar yo nu stiu ce sa cred.Voi ce ziceti ma place? Cum at trebui sa ma comport cu el?

Răspuns Câştigător
| NameHarris a răspuns:

Buna.Poate este genulm de baiat cum sunt eu dupa ce aflu ca o fata ma place imi cam pierd interesul fata de ea si caut pe altcinevabig grinEste ca si cum ti-ai dori un lucru foarte mult si dupa ce vei afla ca poti sa il obti nu mai esti prea interesant de lucru acelawinking

4 răspunsuri:
| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Te place, dai un sut in **** sa il trezesti la realitate

| neutrino a răspuns:

El isi ascunde neputinta de a avea o relatie, neputinda datorata varstei fragede, si arunca vorbe-n vant, uitand ca el este baiat. Poate ca se asteapta ca tu sa mergi la el, sa-l saruti, sa-l mangai si eventual sa-i spui si cat este de frumos, puternic si inteligent.

| grab a răspuns:

Intreaba-l ce gaseste atat de respingator la fetele timide!? cand de fapt asta ar trebui sa fie un avantaj ca poti sa le modelezi ca sa zic asa.

| carlyhalatz a răspuns:

Te place, evident, ia tu initiativa si asa ii arati ca nu esti timida