| bcbciutanrddd a întrebat:

Imi place un baiat popular de la mine din scoala si el se mai uita la mine si imi zambeste, imi rade. Mai pune alti copii sa ma urmareasca chestia e ca el e a 8 si eu a 5 iar eu sunt foarte inalta si am forme. am numai note de 9 si 10 deci sa nu imi ziceti sa pun mana pe carte sau chestii. Revenind la intrebare as vrea sa faca el primul pas nu eu. Am mai vb asa dar doar daca ne am impiedicat unul de celalalt. sau la fel punea alti copii sa ma urmareasca ca sa vina si el unde ma duc si eu si doar ce s a despartit de iubitasa. Ziceti mi doar cum sa l atrag, sa mi vb sa imi zica ceva adica sa l,, seduc " cum s ar zice

8 răspunsuri:
| I0nuT55 a răspuns:

Eşti în clasa 5-a, lasă prostiile!
Vezi-ţi de copilărie!

| Otto2014 a răspuns:

Vrea doar sa te f*ta stai calma.
Si eu zambesc fetelor futabile.
Na raspuns.
Auzi, unul de a 8 a cu una de a 5 a, naspa de tine. Vrea sa te f*ta sa-i treaca stresu', ca s-o uite pe fosta, cu placere.

| Oana009 a răspuns:

Clasa a-5-a si vrei iubit de a-8-a? Nici de varsta ta nu e!

| MistretulPufos a răspuns:

Pune mana pe carte sau chestii

| grab a răspuns:

Draga copila, esti prea cruda sa il seduci. seductia se vrea a fi de obicei preambulul sexului. sigur asta vrei? ca el sigur nu vrea doar sarutari pe obraji...

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Baiatul a pus ochii pe tine si vrea sa faca sex cu tine, nimic altceva, notele nu prezinta un criteriu pentru baiat ca sa faca sex cu tine, deja te-o prins si te-a innebunit de cap, daca este suficient de istet (sper) va duce pana la capat scopul sauwinking sa nu iti imaginezi tu iubiri din basme

| cinevadinlumeata1 a răspuns:

In primul rand el se joaca cut tine. Cine naiba fata din clasa a V-a? Mai ales un baiat din clasa a VIII-a? El ori te crede doar o fata de treaba ori se joaca cu tine ori vrea sa isi faca iubita geloasa dar ma indoiesc ca cu tine laughing)) Fata esti de vreo 9, 10 sau 11 ani si tie iti trebuie iubire si ''dragoste " la varsta asta laughing)

| Apac a răspuns:

Te asigur ca chiar dacă ești extrem de frumoasă, sau ai o personalitate extraordinara etc., nu are cum să ii placa lui cu adevărat de tine; se joaca cu tine; toți zâmbim fetelor mai mici. Daca îți zice ca te place, vezi-ți de copilărie, vrea doar sa ți-o tragă, apoi sa te abandoneze plângând si sa spună tuturor băieților din școala ca ești o curva. Chiar daca crezi ca te-ai îndrăgostit de el, te asigur ca nu ai încă nici o idee cum este sa fi îndrăgostită. Deci vezi-ți de treaba, are oricum si alte fete mai mari care se dau la el(probabil).