Incearca sa iti faci mai multi prieteni baieti si asa o sa uiti de placerea ta pentru acea fata.Cu ea incearca sa faceti ceea ce faceati inainte de a-ti placea de ea, incercati sa fiti din nou acele bff dinainte. Poate daca o sa ai mai multi prieteni baieti o sa te indragostesti daca o sa vezi ca unul dintre ei se comporta frumos cu tine si iti acorda atentie, si asa o sa se infiripe ceva frumos intre voi.Plus ca sexul cu un baiat nu se compara cu sexul cu o fata acuma sa fim serioase! o sa vezi tu cu ochii tai in timp.
Păi ce poți să faci decât să accepți situația?!?
E clar că ea nu te iubește, apreciază doar clipele de erotism petrecute împreună. Bănuiala mea este că ea e bisexuală, cu preferințe mai mari pentru băieți. Doar că momentan nu își dorește niciunul prin preajmă.
Îmi pare rău pentru tine, dar măcar ai ceva, chiar dacă nu ceea ce ți-ai dori.
Bucură-te, multe aflate în situația ta încă nu au pe nimeni, și nici nu vor găsi prea ușor.
Sa ii spui ok, sunteti prietene cu beneficii doua sapt. dupa care tu spui ca ti-ai gasit alta tipa misto, BUM nu mai vb cu ea 2-3 sapt vine ea la tine. Nu e greu? App si eu folosesc vorba cu iadul destul de des ( doar ca eu nu o fac cu persoane de acelasi sex )