| Biscuițel14 a întrebat:

Imi placea de o fata, ceea ce e ciudat, avand in vedere ca si eu sunt fata. Da, stiu, "o sa ajung in iad" -.-" ce vreau sa spun e ca si ea simte la fel, stiu asta..Ne-am sarutat, am facut sex, ne purtam ca un cuplu, dar dupa un timp mi- a zis ca nu mai putem continua sa "fim impreuna" ca nu vrea sa isi strice reputatia. Putem ramane prietene cu beneficii -.-" Eu ce ar trebui sa fac? :c am ajuns sa o iubesc :c (am uitat sa spun ca avem amandoua 17 ani, suntem colege si am fost bff.)

Răspuns Câştigător
| SweetLove21 a răspuns:

Incearca sa iti faci mai multi prieteni baieti si asa o sa uiti de placerea ta pentru acea fata.Cu ea incearca sa faceti ceea ce faceati inainte de a-ti placea de ea, incercati sa fiti din nou acele bff dinainte. Poate daca o sa ai mai multi prieteni baieti o sa te indragostesti daca o sa vezi ca unul dintre ei se comporta frumos cu tine si iti acorda atentie, si asa o sa se infiripe ceva frumos intre voi.Plus ca sexul cu un baiat nu se compara cu sexul cu o fata acuma sa fim serioase! o sa vezi tu cu ochii tai in timp.

2 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Păi ce poți să faci decât să accepți situația?!?
E clar că ea nu te iubește, apreciază doar clipele de erotism petrecute împreună. Bănuiala mea este că ea e bisexuală, cu preferințe mai mari pentru băieți. Doar că momentan nu își dorește niciunul prin preajmă.
Îmi pare rău pentru tine, dar măcar ai ceva, chiar dacă nu ceea ce ți-ai dori.
Bucură-te, multe aflate în situația ta încă nu au pe nimeni, și nici nu vor găsi prea ușor.

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Sa ii spui ok, sunteti prietene cu beneficii doua sapt. dupa care tu spui ca ti-ai gasit alta tipa misto, BUM nu mai vb cu ea 2-3 sapt vine ea la tine. Nu e greu? App si eu folosesc vorba cu iadul destul de des ( doar ca eu nu o fac cu persoane de acelasi sex )