| Andrei987400 a întrebat:

Buna tpu.Imi plsce de o fata care sta in cartier cu mine.Eu am 12 ani si ea 13.De ceva timp imi place de ea si nici macar nu stiu cum sa fac sa ma apropii de ea.O iubesc si nici macar nu am curaj sa ii spun.Va rog sa ma ajutati spunandu-mi cum sa fac sa ma placa si cum sa ma apropii de ea.

Răspuns Câştigător
| Nemessys a răspuns:

Sa fii tu insuti, petrece-ti cat mai mult timp cu ea, si poate da semne ca te place. Cunoaste-o mai bine si poate o sa inceapa sa-ti placa de ea ( prin interior). Daca nu-i genul tau, la-o balta. Nu te luat doar dupa faptul ca-i frumoasa.

3 răspunsuri:
| GdX a răspuns:

Wow, la 12 ani cred ca ma jucam. Faceam sport, alergam prin paduri....copile ma simt batran. Nu stiu ce sa iti zic din cauza varstei tale. Sorry

| Enertx a răspuns:

Vorbeste cu ea mult, fa-o sa rada sa fie fericita cand vorbeste cu tine, poti sa zici si foarte subtil ca o placi daca nu ai curajul sa-i spui direct insa eu zic mai bine sa vorbesti mult timp cu ea sa o cunosti indeajuns de bine incat sa iti dai seama ce fel de persoana e si daca merita. Sfat personal: stiu ca la varsta ta esti nerabdator sa ai multe "gagicute" insa eu iti zic sa nu te grabesti cu asta, daca se intampla se intampla si asta e, iti propun sa te axezi mai mult pe invatamant si sa nu stai in limba pentru fete.

| Tirana_Nentori_1918 a răspuns:

Frate... Cum sa iti spun... Asta nu este dragoste. Dragostea vine dupa varsta de 14-15 ani. Chiar si 13 insa nu 12. Daca vezi pe una " bună" pe strada nu esti indragostit de ea, doar iti place cum arata si atata tot. Daca o cunosti si stii ce om este tot nu este dragoste... E complicat. Eu am 14, dar nu sunt indragostit de cineva. anume. Imi place la o fata cum arata, la alta cum se cumporta... Caut una sa le aibe pe amandouawinking bafta!