Ce rost are sa iti modifici pozele daca tu asa areti? Oricum cand te vede candva fata in fata se va speria si va fugi(daca chiar cosurile sunt oribile) (in plus de asta isi va pierde increderea in tine pentru ca "ai mintit" modificandu-ti aspectul fizic). Asa macar ai o sansa ca sa gasesti pe candva care sa te accepte asa. Nu iti construi o viata online exact asa cum ai vrea tu sa fie viata ta, pentru ca iti vei irosi viata reala degeaba.
Cine a zis ca e pentru mine? stai linistit ca nu am nici un cos si nici cu sanii nu mi-e rusine
Ca sa iti maresti sanii si in realitate, trebuie doar sa ramai insarcinata! )
Bine, bine...dar uita-te de ce ai cerut acel program, chiar tu ai scris: "cu care sa pot mari sanii, sau sa elimim cosurile, cearcanele". Necunoscandu-te personal eu de unde sa stiu altceva decat ceea ce mi-ai spus tu? Nu am vrut sa te jignesc,... daca tu asta ai inteles imi pare rau.
Mda am spus "cu care sa pot mari sanii, sau sa elimim cosurile, cearcanele".dar n-am zis ca e vorba de mine :-P
Adevarat! Nu ai spus ca e vorba de tine, dar ma gandeam ca pozele tale vrei sa le modifici, nu pe ale altora...pentru ca asa este normal.
Te ajut eu cu Modificarea cosurilor din poze... ncs_lx@yahoo.com AlEx...
Adica o ajuti cu maritul sanilor, de fapt ) Oh, epic.
Nu am asa ceva, am dat un exemplu :-P
Nu eu vreau sa-i maresc
Ok, asa se intelegea din ce ai scris
Nu am zis ca e vorba de mine
spyke321 întreabă: