Sărut mîna aparitia menstruatiei este un semn că organele de reproducere se dezvoltă, esti pe cale de a devenii femeie, cel m ai bine ar fi să stai de vorbă si cu mama ta, ea este in măsură să i ti explice că ea a trecut prin asa ceva, si sigur te va intelege. Nu te lăsa păcălită de acel Robert care vrea sex, tu esti un copil momentan nu ai nevoie de o sarcină, termină ti scoala si lasă l pe băiat să vorbească singur. Că dacă rămîi insarcinată el te va părăsii, si va face presiuni asupra ta pentru a avorta, si atunci i ti nenorocesti viața, copilăria si îi faci de rîs pe ai tăi.
Eu sper ca e o gluma. Ai 15 ani, ai o relatie, te gandesti sa faci sex si un copil si habar nu ai ce este menstruatia? Daca e adevarat mama ta e complet... pe alta planeta!
Da' de ce alin pune.i robert sau razvan....copii, asta sigur e intrebare la misto, ce copil de 15 ani s.ar gandi sa faca un copil, sau ce fata de 15 ani, nu stie ce este aceea o menstruatie mai ales ca aceasta isi face aparitia inaca de la varste de 11 ani, hai sa fim seriosi...
Anyway... daca este reala, iti recomand sa vorbesti cu mama ta atat despre menstruatie cat si despre inceperea vietii sexuale si nu te mai gandi de acum sa ai un copil, e prea de vreme, mai tarziu o sa regreti, mai intai ai grija de scoala si mai uita.te si tu la,, desene animate'' adica petreceti copilaria!
Uite aici un site: http://www.libresse.ro/menstruatia-mea/totul-despre-menstruatie/
Wtf, tu ai 15 si nu ai invatat despre corpul uman?) Asta se invata in clasa a 7-a si in clasa a 7-a ai max14 ani)
Scuza-ma ca iti spun dar poza care ai pus-o este a mea si te rog sa o schimbi pentru ca s-ar putea sa vda cineva cunoscut mie asta si o sa creada ca eu am scris intrebarea! Multumesc anticipat pentru ca ai schimbat poza!