Dupa parerea mea esti ok. Si asta a grezut si ea cand a fost de acord sa fie prietena ta dar poate ai gresit u undeva fata de ea si nah... nu tine totul de aspect (mie mi-a placut de un baiat care era super dragut dar cand am ajuns sal cunosc am realizat ca era un nesimtit).
Succes si stai linistit ca esti simpatik!
Nu totul tine de aspect. Poate relatia voastra a devenit monotona sau cauta ea altceva. Oricum, nu merita sa stai sa iti plangi de mila...
1. Nu te mai placea.
2. Il placea pe celalalt.
3. Dovada ca pentru fete nu conteaza asa de mult aspectul.
4. Nu iti poti da seama calumea doar dintr-o poza cum arati. Mai ales daca e modificata. Deci nu te astepta la nu-stiu-ce-raspunsuri ca nu primesti.
(:
S-a dus la altul pentru ca ai gresit undeva, nu aspectul inseamna totul pentru o fata, conteaza sa o faci sa se simta bine in prezenta ta, sa aveti subiecte de discutie, sa o faci sa se simta atrasa de tine, sa o faci sa isi doreasca mai mult de la tine, sa simta ca este importanta pentru tine, sa o respecti si sa stii sa o asculti. Cam astea ar fi unele puncte unde ai fi putut gresii.
Poate ca la el a gasit ceva ce tu nu iai oferit... poti sa fii si cel mai frumos baiat de pe lume dar nu frumusetea conteaza cii sufletul caldura inimi. oricum esti simpatik
El este din alta localitate si s-au gasit intr-un joc.eu nu i-am gresit niciodata cu nimic.Am iubito sincer si nu am incercat niciodata sa o insel.