anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU imi spuneti si mie daca sunt frumos, urat simpatik, dragut ...as vrea sa stiu de ce prietena mea s-a dus la altu care sincer...au zis multe fete ca e super urat.Multumesc dau FUNDA!

Răspuns Câştigător
| andrada a răspuns:

Dupa parerea mea esti ok. Si asta a grezut si ea cand a fost de acord sa fie prietena ta dar poate ai gresit u undeva fata de ea si nah... nu tine totul de aspect (mie mi-a placut de un baiat care era super dragut dar cand am ajuns sal cunosc am realizat ca era un nesimtit).
Succes si stai linistit ca esti simpatik!

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poti sa fii si fatfrumos si te poti trage si din Esop in acelasi timp, daca nu stii ca punctul g e la ceafa tot degeaba.

| micutzakarina a răspuns:

Sincer iti zic arati cam naspa dupa parerea mea
.

| lola a răspuns:

Nu totul tine de aspect. Poate relatia voastra a devenit monotona sau cauta ea altceva. Oricum, nu merita sa stai sa iti plangi de mila...

| Mao a răspuns:

1. Nu te mai placea.
2. Il placea pe celalalt.
3. Dovada ca pentru fete nu conteaza asa de mult aspectul.
4. Nu iti poti da seama calumea doar dintr-o poza cum arati. Mai ales daca e modificata. Deci nu te astepta la nu-stiu-ce-raspunsuri ca nu primesti.
(:

| eusiatat_9429 a răspuns:

S-a dus la altul pentru ca ai gresit undeva, nu aspectul inseamna totul pentru o fata, conteaza sa o faci sa se simta bine in prezenta ta, sa aveti subiecte de discutie, sa o faci sa se simta atrasa de tine, sa o faci sa isi doreasca mai mult de la tine, sa simta ca este importanta pentru tine, sa o respecti si sa stii sa o asculti. Cam astea ar fi unele puncte unde ai fi putut gresii.

| beschunbagabont a răspuns:

Poate ca la el a gasit ceva ce tu nu iai oferit... poti sa fii si cel mai frumos baiat de pe lume dar nu frumusetea conteaza cii sufletul caldura inimi. oricum esti simpatik

| Denis_7175 a răspuns:

El este din alta localitate si s-au gasit intr-un joc.eu nu i-am gresit niciodata cu nimic.Am iubito sincer si nu am incercat niciodata sa o insel.

| aNoNiM_3767 a răspuns:

Hello nu avem pozalaughingastia spun asadoar pentru fundalaughing)

| GavriloaeAna a răspuns:

Si la ce poza ar trebui sa ne uitam?laughing