Vi se pare un fel de slabiciune daca va aratati sentimentele si incercati prin vorba sa ascundeti cat de cat gesturile pe care le faceti?
normal ca e o slabiciune,iubirea e cea mai mare slabiciune pentru barbati,iubirea te tampeste, te orbeste, respectiva iubita te controleaza, te manipuleaza cum vrea ea, deci da iubirea trebuie ingnorata sa fi indiferent nu sa i cazi la picioare ca daca faci asta aia isi va bate joc de tine, nu ca noi nu am iubi cu adevarat dar cand va aratam romantism, iubire suntem plictisitori, afemeiati si apoi fugiti la un psihopat=badboy
Depinde de fata, de caracter. Eu mor cand vad ca unii nu pot recunoaste ca simt ceva pentru cineva si prefera sa se minta singuri
Crede-ma ca asa e mai bine,uite eu i am spus la una te plac mi-a dat ignor,cand ma m comporat ca un sociopat cu ea imi tot imi datea mesaje, va plac psihopatii foarte mult, daca i spui te iubesc, te plac ea se plicti de tine, s-a terminat jocul, plus ca te faci de ras daca isi martuiesti sentimentele, nu ma crezi hai sa vedem pe TPU cum rad multi daca spui ca isi place de o fata mai ales fete
Eu nu sunt genul asta de fata..de ce sa razi de un tip care iti spune direct in fata ce simte? Pentru mine asta e un act de curaj..desi unii sunt de mici invatati sa isi ascunda sentimentele si mi se pare o prostie chestia asta.
Nu stiu sunteti complicate
El cred ca vrea sa iti dea de inteles ca tu nu esti pentru el decat o persoana cu care el face sex dar cum am repetat in nenumarate randuri sa fie doar sex este destul de greu deoarece involuntar acolo niste sentimente apar ca nu ai cum sa te culci cu o persoana in nenumarate randuri sa vorbesti sa ti legatura si sa nu incepi sa simti ceva pentru acea persoana.
Lasal asa sa spuna ca nu ii pasa si tu fa cum crezi de cuviinta ba din contra poti chiar sa il faci un pic gelos sa vada ca nu e el miezul din paine...
Multumesc! Asa o sa fac, dar cum mai exact sa il fac gelos?
Nu te sfii sa ii spui daca cineva ti-a facut un compliment sau daca un barbat se baga in seama cu tine sau iti timite cerere pe Facebook sau chesti de genul.Nu trebuie sa ii spui ca te-ai vazut cu cineva sau lucruri din astea dar sa vada ca esti dorita si ca posibibilitatea sa te ia altul este mare
Da, noi barbati am capatat un instinct de conservare emotional mai mare ca voi. Noi nici intre noi nu ne prea deschidem. In mare parte asta s-a intamplat ca voi femeiile in era primitiva erati mai asigurate ca noi, noi in schimb ne-am tinut spatele, si ne-am conservat emotiile, in plus si societatea incurajeaza asta. Daca eu ii arat unei femei ca imi pasa, ii spun ce simt, aceasta ma va da la o parte zambit subtil.
HappynewCenusa întreabă: