Sunt multe cupluri cu religii diferite, daca el se impune si vrea clar ca tu sa treci la el, atunci pune-l pe el sa treaca la religia ta sa vezi cum reactioneaza!
Ai facut bine ca te-ai despartit de el.
Religiile astea mi se par absolut ciudate cu regulile or OMUL ESTE LIBER SA ALEAGA, nu religia sa impuna.
Fa-ti un iubit care te iubeste cu adevarat, el nu te iubea- isi iubea mai mult religia si era absolut disperat dupa ea
Eu am la tara niste adventisti vecini si sunt agresivi prin manifestari si comportament! I-as face carnati pe toti daca s-ar putea. Oameni mai prosti nu am vazut. Fereste-te de asemenea lighioane.
Ce vrei sa spunem? Ai facut bine ca te-ai despartit de el. Pocaitii sunt indoctrinati rau. Daca nu le impartasesti credinta, n-ai viata usoara.
Ai dreptate Multumesc de raspuns.
Trebuie sa treci peste neaparat, baiatul aceasta iti face mai mult rau decat bine.
Sunt o gramada de cupluri care au religii diferite si traiesc o viata in acest mod, mi se pare aberanant ca el sa-ti impuna anumite lucruri care nu apartin de religia ta ci de religia lui.
In mod firesc atunci cand doi oameni se iubesc cu adevarat religia, varsta, clasele sociale si multe altele sunt doar niste detalii care nu au nici cea mai mica importanta, dar din moment ce el pune pe primul loc religia lui si pe deasupra ti-o mai baga si tie pe gat deja este exagerat.
Tu trebuie sa constientizezi ca relatia asta nu aduce nimic bun, si de cate ori te gandesti la el adu-ti aminte si de toate lucrurile care te-au ranit si gandeste-te ca meriti ceva mult mai bun de atat.
Succes!
Jita prosta si mincinosa, da tu esti orba nu vezi cat i de mare lumea handicapato!
De ce o jignesti?