| Simplegirlbb a întrebat:

Buna,TPU. In cele din urma, l-am ales pe Y-baiatul de 19 ani. Un baiat super okay. Vad ca se gandeste la mine si la copilasi toata ziua, iar seara stam pana tarziu si vorbim. Dragul de el ma intreaba de cateva ori pe zi de copilasi,se intereseaza de ei. Am fost internati la spital si chiar a venit la noi. Le-a cumparat bobo,mult bobo si mie mi-a luat ceva simbolic. Il apreciez foarte mult pentru ceea ce este. Cred ca merita sa incerc o noua relatie cu el. Inca ceva,a avut o singura prietena cand era mai mic, si am dedus din ce mi -a spus el ca este virgin. este super timid. Cand ne-am intalnit l-am luat eu jn brate si la plecare tot eu l-am sarutat pe gura. Am facut astea pentru ca mi-a spus inainte cu o seara ca este timid si ca si-ar dori sa existe macar un sarut. In timpul vizitei de la spital am vorbit eu mai mult, lol. Macar ma aproba. S-a jucat cu unul din gemeni, l-a luat in brate. Iar mai nou imi spune ca ma iubeste. I-am explicat sau am ncercat sa ii explic ca probabil e doar o atractie sau nu stiu ce spun. Ce parere aveti?

27 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Dar te atrage fizic? ca degeaba el viseaza el la copii si degeaba e el un baiat ok daca nu exista chimie plus ca e timid, plicticos, monoton, mult nu o sa stai cu el daca nici atractie nu exista

| Simplegirlbb explică (pentru RAY):

Baiatul e super dragut. Nici nu credeam ca s-ar uita la mine vreodata. Cred ca incep sa ma indragostesc. Am incercat sa fiu rationala... am mai dat-o in bara cu indragostitul pe internet.

| RAY a răspuns (pentru Simplegirlbb):

Ma bucur, asta e primul pas atractia fizica -iubire apoi in timp atasamentul fizic, dar nu va grabiti, sunteti tineri lasati copii pe mai tarziu, mai bine sa va cunoasteti o vreme macar un an, un copil nu-i o gluma, el are doar 19 ani la varsta aia nu suntem chiar asa maturi, tu posibil ca ai fluturasi si gandesti emotional, dar gandeste si rational, esti tanara nu te grabi in chesti de astea

| mihai69 a răspuns:

Suna bine. Ar fi şanse.
Baftă maximă în continuare!

| OldSoul a răspuns:

Poti incerca, dar... va fi greu.

Chiar tu ai spus ca e timid, problema e daca se lasa influentat, poate pe el nu-l afecteaza faptul ca ai doi copii dintr-o relatie anterioara, dar chiar si asa totusi, el este destul de tanar, e timid, poate fi influentat usor de prieteni, de familie, poate fi totul bine pana intr-un punct cand se panicheaza si renunta la tot.

O sansa, eu cred ca tot ar trebui sa-i oferi, acum desigur, trebuie sa fii si tu constienta ca el e totusi tanar, iar deja sa-si asume o familie, poate fii prea mult pentru el, dar stii cum e, incercare moarte n-are.

| Simplegirlbb explică (pentru OldSoul):

Si eu am gandit la fel. Este timid, dar este serios si munceste. Imi plave felul lui de a fi. Posibil sa se lase influentat de parintii lui. Dar cred ca nu acum. Este indragostit la maxim.

| OldSoul a răspuns (pentru Simplegirlbb):

Incearca sa nu-l sperii atunci laughing O luati treptat si speram sa auzim de bune.

| Simplegirlbb explică (pentru OldSoul):

Cu ce as putea sa il sperii?

| OldSoul a răspuns (pentru Simplegirlbb):

Cu responsabilitatile.
Zic sa fii deschisa si intelegatoare, daca va fi cazul va invata el treptat.

| SG1995 a răspuns:

De aici reiese ca prima lui relatie fie a fost proasta, fie a mintit din teama sa nu-l crezi ciudat ca n-a mai avut relati. Intuitia imi spune ca e a doua chestie, probabil tu esti prima lui iubita si nu stie cum sa ia chestia asta, la acest nivel te indragostesti foarte repede si foarte intens, partea proasta e ca tu nu simti genul ala de atractie in jurul lui si te simti stanjenita.
Probabil nu simti nimic pentru el, dar simti ca ai nevoie de un sprijin psihic, iar el reprezinta aceea nevoie, dar in schimb el are nevoie de o iubire intensa.
La acest nivel ai doua variante:
1. Sa-i dai flit, pentru ca nu raspunde nevoiilor si ceriintelor tale emotionale, si nici tu la ale lui.
2. Sa ai rabdare cu el, sa ii arati cu nu pleaca trenul nicaeri, in timp sentimentele sale se vor diminua in intensitate, iar ale tale probabil vor creste, pe masura cei descoperi caracterul.
Si iti spun asta pentru ca tipul respect nu e deloc diferit de mine, si eu ma indragostesc repede, si de obicei persoana respectiva nici nu simte acelasi lucru pentru mine, si nici nu ma cunoaste bine.

| Simplegirlbb explică (pentru SG1995):

Noi vorbim de mai bine de 3 saptamani. Si o sa am rabdare cu el. Nu stiu parintii lui ce parere o sa aiba despre mine si despre faptul ca eu am doi copii. El spune ca ar face orice pentru mine. Si chiar m-ar sustine financiar. I-am spus ca nu e nevoie sa faca orice pentru mine si sa ma sustina financiar. I-am spus ca cine o sa il iubeasca, o sa il iubeasca si fara sa ii trimita banii sau mai stiu eu ce. Chiar incep sa tin mult la el. Am fost retinuta la inceput pentru ca am avut destule dezamagiri si am zis caa 'nu mai pun botul la nimeni'

| mudokins78 a răspuns:

Câţi ani ai?

| Simplegirlbb explică (pentru mudokins78):

20 de ani.

| mudokins78 a răspuns (pentru Simplegirlbb):

E OK atunci! (Scuze, mă gândeam la o fată de vre'o 25-30 de ani)
În cazul ăsta nu îl lăsa să îţi scape!, sincer... pare o partidă bună.

Mi-e frica de reactia parintilor lui. Pentru ca stim cu totii ca niciun parinte nu isi doreste pentru copilul lor una care a fost maritata si mai are si doi copii. Dar astept sa vad cum evolueaza lucrurile.

Lasă că o să fie bine. Dacă nu te vrea el, te iau eu. Şi aşa nu am copii, şi mie îmi plac copiii.

Buna asta, mi-ai inveselit ziua. Daca se leaga ceva serios, il aduc acasa la mine. Ca sigur, parintilor lui nu o sa ii convina.

Păi fi sigură că nu era o idee bună să mergi tu acasă la el.
Parcă îmi şi imaginez cum ar fi. -mamă soacră, ia ţine-l un pic pe ăsta micu să spăl şi eu vasele. Sau, mamă soacră să ai grijă de ăştia mici, că eu plec cu fi'tu la mare.
E mai bine să stea la tine, măcar până trece şocul emoţional.
Eu am la parter un vecin care le cam arde cu băutura, a gasit o fată cu doi copilaşi, după un an şi ceva, sa săturat de bautura lui şi a plecat înapoi la maică-sa. Cu toate că se înţelegea bine cu soacră-sa.

Mare dreptate ai! Si cu fost soacra m-am inteles foarte bine si degeaba.

Răspuns utilizator avertizat
| JustStitch a răspuns:

Tipul te place, se joaca cu cei mici, te intreaba de ei, acum el incearca sa iti castige increderea si sa ii acorzi o sansa mult visata, te vrea, ti-a zis ca te iubeste chiar daca e putin timid nu e nimic, totusi poti sa ii dai un imbold sa prinda mai mult curaj un sarut de ex si ar putea sa il faci sa isi dea drumul la gra si sa vorbeasca nu doar sa te aprobe. Mult succes!

| DaniAdrian a răspuns:

19? dar tu cati ani ai? ok ok ok, inteleg ii place foarte mult de tine, lasa-l sa se simta ca si cum ar calca pe nori, usor usor va reveni cu picioarele pe pamant, nu-i strica bucuria, bucurate si tu de el si nu te culca pe o ureche pentru ca nu stii cand isi bga dracu coada si se poate intampla ceva ce te-ar face sa suferi enorm de mult, good luckwinking

| Simplegirlbb explică (pentru DaniAdrian):

Eu am 20. Incerc sa fiu si sa gandesc rational.

| DaniAdrian a răspuns (pentru Simplegirlbb):

Ok, fa-o in continuare sa ai sa vezi ca usor usor cu timpul se va da dupa tine.

| Simplegirlbb explică (pentru DaniAdrian):

Da... chiar sunt hotarata sa incerc. ❤ sper sa fie bine de data. Am mai incercat vu alti doi care dupa o luna au renuntat pe motivul ca ei nu cresc copiii altora. Unul dintre ei a spus ca regreta ce a spus si ca isi doreste o relatie cu mine. Am fost super indragostita de el... dar am refuzat. Nu pot sa accept asta. Sunt de parare ca daca ii place vaca, trebuie sa ii placa si viteii.

| DaniAdrian a răspuns (pentru Simplegirlbb):

Ai facut o remarca foarte buna, felicitari si succeswinking

| AleexisViol3t a răspuns:

Merita sa încerci. Pare un băiat de treaba