| dyana_6840 a întrebat:

in clasa a 5 a a venit un baiat nou in clasa la mine mie imi placea mult (si inca imi place) dar nu mai venea la scoala si dupaceea a rams repetent fiindca avea situatia neincheiata. acum eu sunt clasa a 7a si m-am tot gandit la el 2 ani nu l-am mai vazut si nu stiu ce sa fac ca sa mi-l scot din minte colegii din clasa stiu pe unde sta dar nu ii intreb fiinda o sa fie rautaciosi dupa aia si oricum nu pot sa ma duc la el acasarolling on the floor aveti sfaturi? fundakiss

Răspuns Câştigător
| Rellik a răspuns:

Poi incearca sa faci rost de numarul lui happy sau de id-ul lui, sau din intamplare sa te plimbi cu rolele / bicicleta pe unde frecventeaza el happy sau sa te imprietenesti cu prietenii lui sa stati toti si sa apara si el. Daca vrei sa-l uiti, incerca sa fii cu altcineva o pers care stii tu ca e afectuoasa si asa vei uita de el. succes sper ac sfaturile mele te-au fost de ajutor big grin

4 răspunsuri:
| XtmCamiii a răspuns:

Pai poti sa-ti faci si tu un prieten sau sa stai cu fetele la shoppy-ng asta til va scoate din minte big grin
succes funda

| Robby94 a răspuns:

Daca tii la el nu ar trebui sa te intereseze parerea celor din jur.Ai putea afla unde sta si sa te duci "din intamplare" pe acolo.Sa ai bafta:*

| NorbO a răspuns:

Fa si tu rost de numar de telefon, stabiliti o intalnirewinking

| dyana_6840 explică:

Eu nu am mai avut un prieten pana acum si nu prea stiu cum sa-mi fac unul :-d