| Catty_9676 a întrebat:

In clasa mea este un baiat pe care il plac si cred ca si el ma place( P. s: am aproape 14 ani) pentru ca in ultimul timp ma urmarea cu privirea si cand ma uitam in ochii lui intorcea capulhee hee. Ideea e ca eu il plac de mult si nu am curajul sa ii spun asta, mi-as dori ca el sa face primul pastongue. Pe langa asta daca as fi cu el nu as vrea sa afle parintii mei, mama nu cred ca ar zice nimic dar tata mi-ar tine predicalaughing. Cum sa fac sa fiu cu el? Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| username6636 a răspuns:

Buna!
Deci: aproape sigur te place. Incearca sa petreci cat mai mult timp cu el. Du-te langa el in pauze. Ajuta-l la teme. Prefa-te din cand in cand ca nu ai inteles ce au zis profii si roaga-l sa- ti repete. vorbeste cu el cat mai mult. stai cu el p-afara. si poate o sa faca el primul pas si o sa-ti spuna ca te place. Daca vezi ca nu-ti spune si nu-ti spune. roaga o prietena sa-l intrebe daca te palce si daca spune da, du-te si tu la el si spune- i ca prietena cutare ti-a zis ca el te place si ca tu ai vrea sa fi cu el. Vezi ca s-ar putea ca el sa-i spuna prietenei tale ca nu te place. unii baieti sunt mai timizi. Cel mai bine ar fi sa-ti faci curaj si sa-i spui tu, in persoana. Vezi si tu cum. pe mess, la telefon, face to face, cum crezi. Spune-i pur si simplu. S-ar putea sa ai noroc.
Mult succes la baieti, dar ai grija si cu cartea!
Bye-bye!

4 răspunsuri:
| Catty_9676 explică (pentru username6636):

In ce sens imi spui sa am grija cu cartea? tongue M-am pronuntat gresit cumva? tongue

| username6636 a răspuns (pentru Catty_9676):

Nu am vrut sa sune a cearta sau a ironie. :-) Scuze daca te-am deranjat cu ceva. Am vrut sa spun k ai 14 ani! La 14 ani ar trebui sa visezi la geometrie, trigonometrie, limbi straine, fizica, chimie, pe scurt scoala! Am vrut sa zic sa ai la fel de multa grija cu scoala cum ai si cu baietii.
Inca o data, succes!

| Catty_9676 explică (pentru username6636):

Nu te teme, am mai mult grija de scoala decat de eltongue

| username6636 a răspuns (pentru Catty_9676):

Ok. Atunci scuza-ma :-)