Din pacate nu ai ce face.
Mi s-a intamplat si mie si nu am avut decat sa astept sa se termine.
Daca vrei neaparat sa se termine fa-ti un iubit (dar mai bine nu ai face-o; daca ii alegi in graba sigur vei gresi)
So... asteapta si incearca sa nu te mai superi cand o spun (asta s-ar putea sa grabeasca lucrurile si sa se termine mai repede.) :*
Incearca sa ignori parerile celor care afirma asa ceva. Probabil el a fost prea direct si le-a dat de inteles tuturor ca te place, iar acum colegii tai au un subiect proaspat de discutie cu care, unii dintre ei vor sa te si sicaneze putin. Ignorand constient aceste afirmatii, si avand rabdare, vei observa ca in scurt timp te vor lasa pe tine in pace si isi vor gasi un alt subiect, mai proaspat si mai fierbinte de discutat. Bafta!
Si eu am patit la fel. toata scoala zicea ca suntem impreuna pentru ca era cel mai vanat baiat dar de fapt noi nu eram) sincer nu m-a deranjat pentru ca mureau altele de ciuda. trebuie sa astepti sau sa le inchizi gura. pana la urma n-ar trebui sa-ti pese de ce zic ei.
Fale pe plac si ia totul ca pe un joc, ei doar iti fac in ciuda pentru ca vad ca u te consumi pe acest subiect.E totul un joc!
Incearca sa fi naturala, incercand sa faci ceva sa iesi in evidenta nu faci decat sa iti starnesti colegii.
Pana la urma e de ajuns sa fi tu insuti, si sa nu te lasi influentata de parerile lor. Pana la urma sunt doar vorbe
O solutie ar fi sa le zici sa nu se mai bage in viata ta personala, si ca astfel de oameni ca si ei nu au viata personala si se baga unde nu le fierbe oala.Mi s-a intamplat si mie cu o fata si toata lumea spunea ca-mi place de ea dar i-am ignorat si acum nimeni nu mai indrazneste sa mai spuna nimic! Succes! Sper ca a fost de folos raspunsul! Pa, pa!