| iuby a întrebat:

in curand o sa fie ziua iubitului meu si o sa fim la mare! as vrea sa-i fac o surpriza, un cadou semnificativ(de ex de ziua noastra de 4 ani i-am facut o cutie in care am pus 100 de biletele cu cele 100 de motive pentru care il iubesc)

Impartasiti-mi si mie ce surprize gen ati facut sau ati avut parte sau idei! va rasplatesc cu funda! multumesc. pupiciiii

Răspuns Câştigător
| andru10best a răspuns:

Buna,
Sunt o gramada de chestii pe care poti sa le faci: un jurnal cu amintiri cu voi doi, un panou pe care sa scrii cat de mult il iubesti, cateva ciocolatele pe care sa scrii ceva semnificativ pentru fiecare an in care sunteti impreuna, un tricou pe care sa scrii ceva ce il caracterizeaza sau de ce il iubesti. Uite mai multe idei aici http://www.surprizewow.com/blog/
Distractie placuta.

2 răspunsuri:
| PatroescuLuluLui a răspuns:

Pai adevarul este ca nu stiu...dar iti pot spune ca orice i-ai lua o sa-i placa.Adica rebuie sa te gandesti invers:ce ti-ar placea, un cadou cautat de el care crede ca e bun sau un cadou care e raspuns de la cineva care nici nu te cunoastea
P.S Eu as alege prima optiune...si ced ca si pentru el ar fi la fel, deci cumparai sau fa ceva ce crezi ca i-ar placea. Daca stie ca ai stat sa te gandesti la el, ca sa ii iei ceva, sigur o sa-i placa big grin

| Cookie96 a răspuns:

Buna, pe 10 iulie a fost ziua mea, iar iubitul meu mi-a facut o surpriza superba. mi-a scrie pe grazon din lumanari te iubesc si in camera mea din petale de tranfarifi La Multi Ani Iubb" intra pe Elenna Radu pe facebook si o sa vezi.