Prin asta am trecut si eu candva:* si eu eram la fel de timida ca tine la mine a fost bine ca el a sarit sa ma sarute nu eu iti dau un sfat daca esti timida e mai misto sa te saruti prima data cu el intr-un loc cat de cat intunecat adica sa nu fie asa ziua...mergi si tu mai pe seeara cand se intuneca nu stiu de ce dar mie mi-a dat asa incredere in mine:* hai ca prima data e mai greu dar apoi vezi tu ce-ti place:X
Fara sa par ca ma bag, dar, tu iti programezi primul sarut? De unde stii tu ca asa va fi? Pai daca nu la-i mai avut ce crezi, ca ceilalti au exersat nu situ ce? Las' ca atunci cand va fi totul o sa vian de la sine. Degeaba te stresezi.
O zi buna!
Auzi da` care e treaba ta pana la urma? Nu te mai baga in viata ei. daca ea vrea sa aiba prieten de acum, taci. GET A LIFE!
Nu trebuie sa-ti faci grije lasa-l pe el sa faca primul pas iar restul va decurge de la sine. Si mie mi-a fost putina teama de primul sarut dar stai linistita nu e vreo metota sau geva de genu totul vine de la sine, e ceva instictiv. :* Funda?
13:p
Paii nici nu e cazul sa ai prieten de pe acum ) esti cam mica:p Mai asteapta vreo 2 ani si atunci o sa poti sa iti faci viata:^^
Eu chiar sunt confunza tu nu vezi bine sau cum?!...Am specificat ca nu vreau chestii de genuu` raspunsurilor tale, eu nu am sa astept ca vrei tu 2 ani..Mai bine nu mai comentai.De parca tu ai fi mai mare=p~ si chiar daca ai fii ce? Creca tu nu te`ai sarutat la varsta mea sau chiar mai mica...Hai lass`ma frate!
Stii cv nu trebuia sa raspund! pentru ca oricum nu avea rost.
Lasate purtata de val totul va fi bine nu iti fie frica sau chestii de genu cum face el... faci si tu ceva de genul era :*:*:*:*:*
Nu exista sfaturi pentru asa ceva. daca sarutul e pentru prima data la voi, experimentati-l impreuna.va fi amuzant la inceput, ca nu veti reusi cu brio din prima e un simplu sarut, nu e o incepere a vietii sexuale