anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU:*! ...In curand va trebuii sa ma sarut[mozolesc] cu prietenuu` meuu si inca nu am avut primuu` sarut imi puteti da niste sfaturi...
P.S. Nu vreau raspp` genn` esti prea mica, nu`i treaba ta sau chestii de genuu plsspuppy dog eyes
Dauu funda si voot:*!

Răspuns Câştigător
| hellaw a răspuns:

Prin asta am trecut si eu candvalaughing:* si eu eram la fel de timida ca tinesmug la mine a fost bine ca el a sarit sa ma sarute nu eubig grin iti dau un sfat smug daca esti timida e mai misto sa te saruti prima data cu el intr-un loc cat de cat intunecatlaughing adica sa nu fie asa ziua...mergi si tu mai pe seeara cand se intuneca laughing nu stiu de ce dar mie mi-a dat asa incredere in minelaughing:* hai ca prima data e mai greu dar apoi vezi tu ce-ti placesmug:X

11 răspunsuri:
| ascovit a răspuns:

Fara sa par ca ma bag, dar, tu iti programezi primul sarut? De unde stii tu ca asa va fi? Pai daca nu la-i mai avut ce crezi, ca ceilalti au exersat nu situ ce? Las' ca atunci cand va fi totul o sa vian de la sine. Degeaba te stresezi. happy

O zi buna!

| pufuulets a răspuns (pentru ascovit):

Nulaughing..Ma reff` ca sunt cu un baiat si trebuie sa ma intalnesc cu el si ma voi saruta cu el cand ne vom desparti[plecam]winking!

| FrozenloVe a răspuns:

Auzi da` care e treaba ta pana la urma? Nu te mai baga in viata ei. daca ea vrea sa aiba prieten de acum, taciwinking. GET A LIFE!

| ZzZBianca a răspuns:

Nu trebuie sa-ti faci grije lasa-l pe el sa faca primul pas iar restul va decurge de la sine. Si mie mi-a fost putina teama de primul sarut dar stai linistita nu e vreo metota sau geva de genu totul vine de la sine, e ceva instictiv. :* Funda?

| ReadAllAboutMe a răspuns:

Pai depinde. cati ani ai?laughing

| pufuulets a răspuns (pentru ReadAllAboutMe):

13:p

| ReadAllAboutMe a răspuns (pentru pufuulets):

Paii nici nu e cazul sa ai prieten de pe acum laughing) esti cam mica:p Mai asteapta vreo 2 ani si atunci o sa poti sa iti faci viata:^^

| pufuulets a răspuns (pentru ReadAllAboutMe):

Eu chiar sunt confunza tu nu vezi bine sau cum?!raised eyebrows...Am specificat ca nu vreau chestii de genuu` raspunsurilor tale, eu nu am sa astept ca vrei tu 2 anioh go on..Mai bine nu mai comentai.De parca tu ai fi mai mare=p~ si chiar daca ai fii ce? Creca tu nu te`ai sarutat la varsta mea sau chiar mai mica...Hai lass`ma frateoh go on!

| ReadAllAboutMe a răspuns (pentru pufuulets):

Stii cv nu trebuia sa raspund! pentru ca oricum nu avea rost.

| Elenamiki a răspuns:

Lasate purtata de val totul va fi bine happy nu iti fie frica sau chestii de genu cum face el... faci si tu happy big grin ceva de genul era :*:*:*:*:*

| InesIlinca90 a răspuns:

Nu exista sfaturi pentru asa ceva. daca sarutul e pentru prima data la voi, experimentati-l impreuna.va fi amuzant la inceput, ca nu veti reusi cu brio din prima happy e un simplu sarut, nu e o incepere a vietii sexuale big grin