Dupa parerea mea esti cam nepregatita. Esti pregatita atunci cand nu mai ai retineri, cand esti convinsa de cat de mult te iubesti si bineinteles cat de mult il iubesti, atunci cand frica de o posibila sarcina nu este foarte mare, atunci cand nu ai prea multe inhibitii si... lista poate continua. Sfatul meu este sa mai astepti pana la 18 ani, mai este doar un pic. Poate pana atunci vei fii pregatita psihic( pentru ca asta conteaza cel mai mult), si fizic, binenteles. Pana in februarie mai este putin, nu vad graba, adica...de ce te-ai grabi? Doar pentru ca iti joaca hormonii? Nu te lua dupa ei. In plus, daca te iubeste iubitul tau va astepta. Multa bafta! Si nu te grabi, ai timp sa le faci pe toate.
Ca sa faci pasul asta trebuie sa fii sigura pe tine si pe partenerul tau ( adica sa stie ce sa faca, sa nu cumva sa te lase incarcinata )
Nu trebuie neaparat sa te grabesti cu deciziile eu am 19 ani si inca sunt virgina... ( nu regret ast)
Gândește-te bine daca nu-ti va parea rau dupa... si daca tu simti nevoia asa mare sa o faci atunci fa-o dar daca nu esti sigura eu te-as sfatui sa mai astepti pentru ca o sa ai timp toata viata sa faci asta!
Sper ca te-am ajutat
Te pup
Salut! Cauta sa-ti raspunzi la acele retineri ca sa fii sigura ca si tu doresti ce doreste prietenul tau.
Ai vointa, ai hormoni specifici, dar sigur nu esti inca pregatita de a deveni femeie.
Pentru a evita complicatiile e suficient sa va protejati cu prezervative.
Eu cred ca daca te gandesti cu teama dar cu o emotie placuta inseamna ca esti pregatita. Daca nu iti vin in minte si lucruri frumoase legate de acest eveniment te sfatuiesc sa mai astepti.
Ai grija ca atunci cand iti incepi viata sexuala sa nu uiti de protectie si sa folosesti lubrifiant Succes
Lasa trupul sa plutesca si fi libera fara retineri, de inceput folositi balonasul bafta si sport