| Loreloredana a întrebat:

In fiecare vacanta ma duc la bunici, iar unui baiat de 15 ani ii place de mine. Mie nu imi place deloc de el, si i'am spus deatatea ori sa nu ma mai placa deoarece nu-l plac si nu are rost. Am fost la bunici vinerea asta si am stat pana duminica, cand sa ma duc la biserica, a venit si el dupa mine, m-am dus la mormantul bunicului meu, a venit dupa mine. Ce sa mai fac?

Răspuns Câştigător
| xElyZaBeTh a răspuns:

Pai incearca sa vorbesti cu el si fa-l sa inteleaga de ce nu-l placi poate ca el nu isi mai poate tine ascunse sentimentele fata de tine...si spera ca si tu sa ii raspunzi cu aceeasi moneda. dar totusi incearca si explica-i ca poate iti place de alt baiat si ca daca el vrea o relatie. ii poti oferii doar o relatie de prietenie.Incearca si spune-i ca mai exista fete pe lume cu care sasi intemeieze o relatie serioasa, si sa nu-si mai iroseasca timpul pentru ca tu oricum nu-l vei accepta. Zi-i ca dragoste cu dea-sila nu se poate.Asta e opinia mea sper sa te ajute
Funda?

8 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Nu ai cum sa interzici cuiva sa te placa. Ignora-l si ai sa vezi ca nu te va mai cauta. happy

| Komododragosh a răspuns:

Ia masuri draguto, spune-le parintilor sau cauta-ti un baiat si astfel cu siguranta te va lasa in pace! Asta e o obsesie deja, asa ca asigura-te sa iei masuri sa nu faca un lucru necugetat. Mult succes iti doresc draguto!

| Ţepeşu a răspuns:

Mergi la poliţie ori îi dai cu tigaia în cap. Serios acum.

| Loreloredana explică:

Cel care raspunde primul si corect, funda!

| al3e3 a răspuns:

Explica-i inca o data situatia si daca vezi ca tot insista spune-i ca o sa te plangi parintilor tai sau parintilor lui. Daca nici de asta nu-i pasa incearca sa-i dai de inteles ca tu ai deja prieten sau fa-l sa se simta prost in prezenta ta...bate-ti joc de el. Funda?big grin