Te simti prost pentru ca stii ca nu ai incheiat "socotelile" cu X. Adica nu i-ai zis inca "pa", ceea ce cred ca ar fi cel mai indicat in situatia de fata.
Trebuie sa inveti sa te apreciezi mai mult si sa nu permiti nimanui sa se joace cu tine!
Da. probabil. Ieri mi-a scris mesaj Oricum ieri am fost la intalnire cu Y dar nu stiu.
Nu stiu de ce ma simt prost. El asa zice ca suntem impreuna dar eu nu simt. L-am chemat cu mine la un botez nu a vrut sa vină. Cand iasa nu ma cheamă, nu ii cunosc prietenii. Mereu ne întâlnim doar la mine... ma simt prost. Dar nu stiu ce sa fac. Băiatul acesta cu care ies e ok. Dar ma simt eu asa prost. Desi la X nu ii pasa de mine. Desi eu tot sper sa si revină. Dar nu stiu... ma simt prost.
Te simți așa pentru că ești o fată prea bine crescută și sensibilă pentru lumea de azi.
Să îi fie lui X învățătură de minte - dacă vrea o fată, să pună mâna pe ea, nu s-o aburească luni de zile aiurea!
Pe bune, e păcat de tinerețea voastră! mergi mai departe și lasă remușcările.
El are 24 de ani, si mi-a dat de înțeles ca mai bine hoinareste pana nu are verigheta pe deget. Nu stiu de ce ma simt asa. Si chiar vreau sa scap de starea asta. Nu vreau sa-mi bat joc de nimeni. Dar nu suport starea asta. Desi stau si ma gandesc ca poate dau cu piciorul la ceva frumos pentru cineva care nu ma apreciază!
Dacă prin „cineva care nu ma apreciază" te referi la Dl. X de mai sus, atunci cu siguranță ai dreptate: o să pierzi ceva care chiar poate fi frumos. Și nu doar pentru cineva care nu te apreciază, ci pentru o relație care nu are șanse să dureze. Și dacă ne gândim bine, nici măcar relație nu poate fi numită.
Nu pot sa o numesc relație. Lui i se pare normal sa ne vedem asa rar. mie nu. Si cand sunt cu tipul acesta Y ma simt bine dar parca simt asa ca o presiune. Adică nu ma simt in largul meu doar din cauza ca il rănesc pe X desi el pe mine m-a rănit destul.
Cu ce îl rănești dacă:
- nu aveți o relație;
- nu prea îi pasă de tine;
- etc.
?!?
Pe bune... hai, ieși de sub carapace, ce naiba!
Pfff. Incerc dar degeaba. :-(. Stiu ca lui nu ii pasa. Nici nu stiu ce sentimente mai am față de el... dacă mai pot numi sentimente.
Încearcă mai tare! Timpul, pe urmă, va face restul.
Bine, sper ca și Y să pună umărul mai bine la treaba asta.
Azi o sa ies cu el, si o sa vad cum ma simt. Poate a fost si prima întâlnire si am avut emoții.
Cu Y adică, nu? Îți urez baftă maximă și fii naturală!
Lasă deoparte orice gânduri despre X!
Mergi la a 2 a întâlnire daca celalalt zice ceva ii zici ca POATE trebuia sa stie ce vrea
HappynewCenusa întreabă: