Depinzand de context, se poate intelege intr-un mod diferit, dar de obicei, fraza e mai mult axata pe sex.
Logic ca exista si sensul ala. Ca doar nu crezi ca toate cuplurile din lumea asta fac sex noapte de noapte cand dorm in acelasi pat.
Expresia este valabila ad litteram pentru cuplurile casatorite, care se culca noapte de noapte unul langa celalat, fara sa fac sex noapte de noapte.
Amesteci lucrurile.
Dacă e vorba de un cuplu, cum ai spus tu, poate însemna și că au dormit doar dar poate însemna și că au făcut sex.
Dacă e vorba de două persoane care nu sunt un cuplu, "m-am culcat cu X" înseamnă clar că au făcut sex.
Pentru că te poți exprima și altfel.
"am dormit cu soră-mea" nu e chiar același lucru cu "m-am culcat cu soră-mea"
Treaba mai ai si cum a invatat sa se culce cu cineva, pentru ca celalalt ii este exogen si in exterior (stiinta experimentala). Cum a invatat el ca lucrurile functioneaza asa? Ca doar el este civic si are o cunostinta práctica nu productiva (tehnica) sau etologica? De unde stie el ca acolo se afla fertilitatea? Cum a invatat sa se aproximeze exact la categoría aceea si sa-i inteleaga sensul? Treaba mai este si daca avem dreptul sa ne culcam ca resursele sunt putine. Pentru actiunea asta trebuie sa platim economiei pentru ca ea se ocupa cu DEMOSUL ( sufletul artizanal, agricultor care face parte din cele 3 partí ale sufletului).