| superpissy40 a întrebat:

Buna TPU. In limba romana cu totii stim ce inseamna expresia "m-am culcat cu X". Cu toate acestea, daca e sa luam la propriu sensul propozitiei, exista cazuri in care un cuplu doar s-a culcat si atat, fara sa se subinteleaga si altceva?laughing Stiu ca suna putin ciudat ceea ce spun, dar chiar as vrea sa va ascult parerile. Multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| Mayhem666 a răspuns:

Depinzand de context, se poate intelege intr-un mod diferit, dar de obicei, fraza e mai mult axata pe sex.

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Logic ca exista si sensul ala. Ca doar nu crezi ca toate cuplurile din lumea asta fac sex noapte de noapte cand dorm in acelasi pat.

| Violleta2022 a răspuns:

Expresia este valabila ad litteram pentru cuplurile casatorite, care se culca noapte de noapte unul langa celalat, fara sa fac sex noapte de noapte.

| Hammurabi a răspuns:

Amesteci lucrurile.
Dacă e vorba de un cuplu, cum ai spus tu, poate însemna și că au dormit doar dar poate însemna și că au făcut sex.
Dacă e vorba de două persoane care nu sunt un cuplu, "m-am culcat cu X" înseamnă clar că au făcut sex.
Pentru că te poți exprima și altfel.
"am dormit cu soră-mea" nu e chiar același lucru cu "m-am culcat cu soră-mea" laughing

| Seba2013 a răspuns:

Treaba mai ai si cum a invatat sa se culce cu cineva, pentru ca celalalt ii este exogen si in exterior (stiinta experimentala). Cum a invatat el ca lucrurile functioneaza asa? Ca doar el este civic si are o cunostinta práctica nu productiva (tehnica) sau etologica? De unde stie el ca acolo se afla fertilitatea? Cum a invatat sa se aproximeze exact la categoría aceea si sa-i inteleaga sensul? Treaba mai este si daca avem dreptul sa ne culcam ca resursele sunt putine. Pentru actiunea asta trebuie sa platim economiei pentru ca ea se ocupa cu DEMOSUL ( sufletul artizanal, agricultor care face parte din cele 3 partí ale sufletului).

| Hammurabi a răspuns (pentru Seba2013):

Hai de dă-mă dracu'... laughing
Cred că s-a reîncarnat Mihai Șora în tine. laughing