Pai un ceas mai de fitie, pantofi eleganti. Depinde de ce buget ai si tu, o bratara de argint cas mai ieftine, cele de aur sunt oleaca mai scumpe, un lant pentru gat... Du-te la magazinele speciale pentru asa ceva si intreaba fetele de acolo sunt experte in asa ceva.
Sper ca te-am ajutat. Funda Plzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Hmm,,deci are 20` Pay trebuie sa te orientezi dupa ceea ce stii ca il atrage,chiar daca nu ii vei lua neaparat ceva simbolic dragostei,de ex daca ii place rocku[si pana acum nu prea i`ai daruit ceva simbolic rockului] ai putea sa ii daruiesti o revista despre anumiti cantareti,cd`uri cu muzica,tricouri,lantsuri, orice in stilu ala[e doar un ex] te poti orienta dp asta indiferent ce pasiuni are el! Sauy daca vrei ceva dragut si simbolic, sfatul meu este sa decorezi tu cu manuta ta un borcanel de sticla maricel...si sa scrii 366 de biletele de dragoste.scrii tot ce vrei! Iar el timp de un an va citi in fiecare zi eu una asa am fct.desi am avut dureri de spate de la atata stat la birou si de la atata scris dureri de degete) dar merita:X Sau in final poti sa ii cumperi ceva dragut, o poza in rama cu coi, o poza imprimata pe tricou[de la maj maga mari cum ar fi lotus, carrefour] sau orice alte obiecte draguuutse! Si o prajiturica facuta de tine pe langa!
Nu e ziua lui, deci nu trebuie sa ii iei ceva care sa ii foloseasca lui personal, fiindca e ziua voastra, faceti 3 ani de relatie trebuie sa ii faci un cadou specific. Un tricou imprimat cu poza voastra, sau o cana imprimata cu poza voastra, un album cu pozele voastre, un videoclip cu o melodie de dragoste si pozele voastre, sau un ursulet mare mare care sa ii aduca aminte de voi doi, o rama foto digitala. Stiu ca iubitul tau nu mai e de 13-14 ani pentru chestii din astea, dar mie mi se pare ceva mai specific, decat sa ii iei un parfum, sau o bratara. Multi ani inainte. Sper sa iti raspund si la anul cand o sa ne intrebi ce cadou o sa ii faci pentru 4 ani de relatie
As sugera daca ai multe poze cu voi sa faceti un album sau o poza inramata frumos :d o sa il dai gata apropo; La multi ani sa aveti tot ce va doriti :d
Pai poti sa iei un cadou (fai un poster cu o poza cu voi 2 ) si ofera-i ceva mai frumos! O noapte impreuna. Invita-l la un restaurant la cina! Dupa du-l la tine acasa sau altundeva la el, pregateste-i ceva frum (daca vrei,e un sfat nu uita) O camera curata,lumanari parfumate,petale de trandafiri prin pat...fa-i si tu un tort, o sticla de sampanie pentru amandoi, muzica lenta! Restu detaliilor adaugi si tu eu iti dau o idee Sper sa te ajute :*