| CookieMonsterDeea a întrebat:

in primul rand Craciun fericit! Let's start. in seara de Craciun ma chinuie.Este vorba de un baiat. Il plac de 3 ani, el fiind mai mare cu un an ca mine.Insa in fiecare an m-am mai luat cu altii numai ca sa il uit, dar tot nu puteam. Anul acesta insa mi-a cazut cu tronc din nou si este destul de amuzant ceea ce se intampla. Incearca mereu sa se bage cu mine in seama insa este numai caraghios, se da in spectacol. Acum cateva saptamani a castigat campionatul de handball impreuna cu echipa scolii si a venit si m-a pupat pe ambii obraji. (Beata de fericire, am luat un 5 la chimie >:"). Stiam ca sunt mai multe fete care il plac printre care si prietenele mele cele mai bune, dar ca sa nu ramana mai prejos, respectivele (ca sa nu le spun mai >urat:") s-au decis sa il pupe si ele. el zicand ceva de genul : Am pupat-o pe Andreea(eubig grin) va mai pup si pe voi?"cele doua au incercat in zadar sa imi explice ca a zis in asa fel sa se inteleaga ca deja ma pupase pe mine, asta era important. Daaar eu cum sunt mai distrusa nu am inteles asa ca am plecat porinta pe cearta sa discut imediat cu el. El fiind foarte fericit dupa victorie la inceput nu a vrut sa ma asculte crezand ca am sa-i stric ziua.si de fapt chiar asa a fost. Imediat dupa aceea m-a bufnit plansul si am plecat impreuna cu o prietena de incredere la baie. Intelesesem de la colegele lui de clasa ca a stat suparat toata ziua si m-a cautat pentru a-si cere scuze. Dar eu nu si nu. Tuturor celor care l-au intrebat le-a raspuns ca pe mine m-a pupat de drag. Alt incident fericit pentru mine a fost de ziua mea, de Sf Andrei, cand l-am cautat prin toata scoala sa ii dau ultima bomboana ramasa eu insistand in continuu ca nu e pentru el, am dobandit si atunci un mic pupic pe obraz dar mi-a fost indeajuns ca sa ma inrosesc si sa ma topesc toata. Un incident mai recent s-a intamplat chiar joi, penultima zi de scoala cand a trecut pe langa mine, nestiind ce sa faca ca de obicei a scos un sunet care pe mine m-a deranjat, asa ca am rasuflat, mi-am dat doua palme hotarata sa nu cad, sa lesin sau sa ma inrosesc excesiv hotarand sa il iau deopartepentru a-mi explica reactia. El a zis cu un zambet fermecator ca glumeste, sinceer aveam sentimentul ca spune adevarul si cred ca se chinuia la ceva inca nu stiu la ce.laughing spuneti-mi si mie ca sa mai fac cu acest COPILAS.cre ma omoara.laughingcredeti ca simte ceva pentru mine? vrg ajutati-ma! >FUNDAAA!:"

2 răspunsuri:
| PιxιeLovesYa a răspuns:

Hmm...Complicat. In primul rand, ceva imi spune ca baiatul e mai presus de glume si misto-uri, din moment ce te-a pupat si tot incearca sa se bage in seama cu tine. Ar trebui sa vorbesti mai mult cu el, sa incerci sa te-apropii de el, sa vezi ce-i place, poate asa o sa-i intri la inima si iti va propune sa fii cu el, fiindca sunt 100% sigura ca el te place, dar are o doza de nesiguranta. Hai, capul sus, ca se rezolva, mai mult ca sigur o sa fiti impreuna! Craciun fericit!

| 3TeoDora3 a răspuns:

Waw.mai ametit! si da cred ca te place din moment ce iti da atat atentie.ar trebuie sa faci u un pas daca el nu da nici un semn de viata incerca sa disctati despre ceva si sa va abateti de la subiect ajungnd la relatia voastra... funda?