| GreenBubble a întrebat:

In primul rand Craciun fericit tuturor! big hug

Iar in al doilea rand vine dilema mea laughing
Voi ce parere aveti despre pretenia dupa o relatie? Si nu vorbesc despre o relatie de1 luna 2 ci despre una serioasa...
Eu am avut o relatie de 3ani si jumatate, ne-am despartit acum un an dar cu toate astea, inca mai continuam sa vorbim.Au fost intr-adevar perioade, gen 1luna -2, in care n-am mai vorbit deloc dar dupa am reluat legatura de fiecare data.Adica thinking, eu personal nu cred in prietenia dupa o relatie, 2oameni care s-au iubit nu au cum sa ramana prieteni pentru ca nu fac decat sa lungeasca suferinta, e ca si cum ai spune "Cainele e mort dar putem sa-l pastramlaughing ".La un momentdat i-am spus ca ar fi mai bine pentru amandoi daca am intrerupe orice legatura dar el a insistat sa ramanem preteni.Acum vorbim, nu foarte des dar vorbim....Sunt conversatii gen buna, ce faci, ce-ai mai facut, ne mai povestim anumite lucruri, eventual jucam diferite jocuri pe pc impreuna si cam atat.In concluze, e vorba despre prietenie sau e vorba despre faptul ca intre noi inca mai exista niste sentimente?

Merci ca ai avut rabdare sa citesti big grin
Take care! (^_^)

Răspuns Câştigător
| Ana_4223 a răspuns:

Fii sigura ca el si-a dat seama de ce ai vrut sa rupeti legatura, daca nu mai simteai nimic pentru el n-aveai de ce sa faci asta, nu? Stiu.
Faptul ca a insistat inseamna ca totusi contezi in viata lui si nu doar ca o prietena, daca era asa era de acord sa rupeti legatura ca sa il uiti, fii sigura ca inca mai simte ceva pentru tine si n-are rost sa stati pe tusa amandoi, fa primul pas :* succes

7 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Oamenii civilizati nu devin dusmani atunci cand, din diverse motive, se despart. Daca nu toti pot ramane prieteni, respectul reciproc trebuie sa persiste. In caz contrar inseamna ca totul nu a fost decat o mare minciuna.

| GreenBubble explică (pentru neutrino):

Wtf!? Nu a spus nimeni ca ar fi trebuit sa ne luam la bataie dupa ce ne-am depsrtitlaughing)
Ne-am despratit in termeni civilizati, si respect am fi avut unul pentru altul oricum, si o sa avem mereu.Eu am spus ca nu ai cum sa vorbesti cu o persoana pentru care mai ai inca sentimente ca si cum ati fi prieteni.

| neutrino a răspuns (pentru GreenBubble):

Candva vei intelege ca argumentele tale sunt puerile. Cum sa nu mai vorbesti cu o persoana cu, care te-ai imbratisat, v-ati sarutat, ati dormit sau nu impreuna, ati visat impreuna si ati suferit unul pentru celalalt?

| krs20kriss a răspuns (pentru neutrino):

Da! ai mare dreptate au fost 3 ani de zile nu ai cum sa uit toatea astea dintr-o datahappy:d

| GreenBubble explică (pentru neutrino):

Pe mine personal faptul ca am continuat sa vorbim m-a impiedicat sa ma mai apropii de o alta persoana, eu inca mai am sentimente, motiv pentru care i-am spus rupem legatura, ca sa reusesc "sa ma vindec", moment in care el a insitat destul de mult cu prietenia.Asa a trecut un an si datorita "prieteniei" asteia dintre noi eu inca mai am speranta aia idioata si totodata impresia ca nici el n-a trecut definitv peste, asta e problema.

| NoNameexd a răspuns:

Daca doi fosti iubiti raman prieteni dupa ce s-au despartit.Fie nu s-au iubit niciodata, fie inca se iubesc. Cam asta e rezumatul meu.Acum nu stiu ce sa zic, daca tu inca mai simti ceva pentru el, poti vorbi cu el despre asta.Au fost totusi 3 ani, nu aveti cum sa va uitati asa usor.Bafta!

| SergiuAlexandru1994 a răspuns:

Buna si Craciun fericit si tie!
Acum sa incep cu raspunsul happy
Pai din moment ce ati stat impreuna 3ani si jumatate ceea ce e de respectat din partea mea sincer am fost cam in aceeasi situatie ca si tine doar ca eu m-am despartit de ea de 3ori si acum ne-am impacat iar dar de data asta e total diferit ne-am deschis fiecare pana atunci eram cam distanti oarecum ne desparteam nu mai vb cam in medie 6luni pan anul trecut cand nu am vb un an intreglaughing dupa aia de ziua ei eu am sunat-o si iar am inceput sa vb ca de 1noiembrie sa ne impacam happy si la fel ca si tine povesti de seara jocuri si etc...deci da este ceva poate ca inca nu realizati dar o sa realizati happysper ca ti-am fost de ajutor happySarbatori fericite!